Giggs’in başı belada: Hapis cezası alabilir

Eski kız arkadaşına ve onun kardeşine şiddet uygulamakla suçlanan eski futbolcu Ryan Giggs hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Hapis cezasıyla yargılanan Giggs’in eski sevgilisini çırılçıplak bir şekilde otelden attığı öne sürüldü. 

MAGAZİN 10.08.2022, 11:29 10.08.2022, 17:43
Giggs’in başı belada: Hapis cezası alabilir

İngiltere’nin Manchester şehrinde eski sevgilisi Kate Greville’i yaraladığı iddia edilen Ryan Giggs, aynı zamanda eski sevgilisinin kardeşi Emma Greville’e de şiddet uygulamak ve tehdit etmek suçlamalarıyla mahkeme karşısında yargılanıyor. 

Greville, Giggs’in öfke kontrolü problemi olduğunu iddia etti

Gerçekleştirilen son duruşmada, Giggs hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Duruşmada konuşan Kate Greville, Giggs’in kendisini çırılçıplak bir şekilde otel odasından attığını iddia etti. Giggs’in öfke kontrolü problemi olduğunu dile getiren Greville, aynı zamanda eski futbolcunun durmadan küfür ettiğini ve kötü konuştuğunu vurguladı. 

5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyor

1 Kasım 2020’de yaşanan olayda, Giggs’in Emma Greville’e de fiziki saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Duruşmada Giggs’in eski sevgilisine kafa attığı, kendilerini ayırmaya çalışan Emma Greville’in ise çenesine dirseğiyle vurduğu öne sürüldü. Hakkında tüm suçlamaları reddeden Ryan Giggs, anlatılanların hayal ürünü olduğunu belirterek beraatini talep etti. Eski yıldız futbolcu, eğer dava kapsamında suçlu bulunursa 5 yıla kadar hapis cezası alabilir. Kendisine yönelik suçlamalar sebebiyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Ryan Giggs, bu sebeple Galler Milli Takımı teknik direktörlüğünden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Yorumlar (0)