Ghadeer Sultan’a ırkçılık suçlaması

Ten rengini değiştiren bir makyaja imza atan makyaj sanatçısı Ghadeer Sultan, ırkçılıkla suçlandı. Sultan eleştirileri, “Irkçı değilim, neler yapabileceğimi göstermek istedim.” diye yanıtladı.

MAGAZİN 08.01.2020, 17:31
Ghadeer Sultan’a ırkçılık suçlaması

Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi olan profesyonel makyaj sanatçısı Ghadeer Sultan, ten rengini değiştirerek yaptığı Noel makyajıyla tepki çekti. Siyah peruk ve siyah ten kullanarak yaptığı makyaj sonrasında sanatçıya ırkçılık yaptığı yönünde pek çok yorum geldi.

“Güzellik tüm şekil ve renklerde gelir”

Yorum yapanların fotoğrafları silmesini istediği Ghadder eleştirilere, "Irkçılıktan nefret ediyorum, ırkçı değilim. Nerede olduğunuz veya neye inandığınız önemli değil. Hepimiz bu dünyanın çocuklarıyız ve hepimiz dünyayı eşit olarak paylaşıyoruz. Güzellik tüm şekil ve renklerde gelir, bu yüzden birbirimizi sevelim ve birliğimizi kutlayalım." şeklinde yanıt verdi.

Kuveytli sanatçı "Sadece işim konusunda neler yaptığımı, neleri başardığımı göstermek istedim. Yaptığım sadece neler yapabileceğimi göstermek. Hepinizi seviyorum. Hayat yaşamak için." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)