Genç milyarder diz çöktü, Ebru Gündeş kabul etti!

Mayıs ayında 28 yaşındaki Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw ile aşka yelken açan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, genç milyarderin evlilik teklifini kabul etti. Rassan Khoshnaw'ın evlilik teklifi için 2 milyon dolarlık harcama yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

MAGAZİN 25.09.2022, 14:42 26.09.2022, 10:34 Hakan Öksüz
Genç milyarder diz çöktü, Ebru Gündeş kabul etti!

Müzik hayatından daha çok aşk hayatıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 4'üncü kez beyaz gelinlik giymeye hazırlanıyor. İranlı iş insanı Reza Zarrab'dan 2021 yılında boşanan 47 yaşındaki Ebru Gündeş, bu kez de gönlünü Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw'a (28) kaptırdı. Mayıs ayında Khoshnaw ile aşka yelken açan ünlü şarkıcı, magazinin gündemini meşgul etti.

1.8 milyon dolarlık tektaş!

Genç sevgilisi ile mutlu bir ilişki yaşayan Ebru Gündeş, beklediği teklifi aldı. Milyarder iş insanı Khoshnaw'ın evlilik teklifi, sosyal medyada gündem oldu. Dubai'de yer alan Burj El Arab Oteli'nin kral dairesini kiralayan genç milyarder, değeri yaklaşık 1.8 milyon dolar olan tektaş yüzükle birlikte Ebru Gündeş'in önünde diz çöktü.

Özel helikopterle İtalya'dan müzisyen getirtti!

Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın, bu evlilik teklifi için özel helikopter kiraladığı ve İtalya'dan piyanistler getirdiği kaydedildi. Evlenme teklifine gözyaşları içinde "evet" diyen Ebru Gündeş, 4'üncü evliliği için gün saymaya başladı. 

Ebru Gündeş'in Dubai'de yaşayacağı öne sürüldü

Mobilya ve inşaat şirketleri bulunan milyarder iş insanının, sadece evlilik teklifi için yaklaşık 2 milyon dolar harcadığı kaydedildi. Reza Zarrab'dan 10 yaşında Alara Zarrab isimli bir kız çocuğu bulunan ünlü şarkıcının, evlilik sonrası Dubai'de yaşayacağı belirtildi. İddialara göre Gündeş, sadece konserler için Türkiye'ye gelecek.

Yorumlar (0)