'Genç güzel' ile 'yaşlı kral' boşanmış

27 yaşındaki Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina ile 49 yaşındaki Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed'in boşandığı ortaya çıktı.

MAGAZİN 17.07.2019, 19:20
'Genç güzel' ile 'yaşlı kral' boşanmış

Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, Kasım 2018'de 49 yaşındaki Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed ile Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaevine girmişti.

Malezya Kralı 5. Muhammed ile evlenen Oksana Voevodina din değiştirerek Müslüman olmuştu, Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed de evliliğinde sonra tahttan feragat etmişti.

Kral ile evliliğin ardından Malezya'daki çeşitli saraylarda yaşamaya başlayan Oksana Voevodina evliliğinin bilinmeyenlerini Instagram hesabı üzerinden anlattı.

5. Muhammed ve Oksana Voevodina'nın boşandığı ortaya çıktı.

İkilinin boşanma sebebinin, Oksana Voevodina'nın daha önce katıldığı bir televizyon programında bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin tekrar servis edilmesi sonucu gerçekleştiği iddia edildi.

Malezya basınında yer alan haberlere göre çift Şeriat kuralları çerçevesinde boşandı. Basına sızan 22 Haziran tarihli boşanma belgesinde Oksana Voevodina yeinden kızlık soyadı olan Gorbatenko'yu aldı.

Oksana Voevodina'nın sosyal medya hesabında boşanmaya dair herhangi bir ayrıntıya rastlanmadı.

Yorumlar (0)