Gelin oluyor: Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile dünya evine giriyor!

Uçak jestleriyle gündemde kalan olay çift Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, evlilik yoluna giriyor. Evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı, sosyal medyadan düğünü için yaptığı misafir listesi için bir paylaşımda bulundu. Çok heyecanlı olduğunu belirten Subaşı’nın düğünü, merakla bekleniyor.

MAGAZİN 11.05.2021, 09:54 12.05.2021, 10:09
Gelin oluyor: Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile dünya evine giriyor!

Yaşadığı ilişkiler ve sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündeme oturan Şeyma Subaşı, uzun süredir Mısır’lı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşıyor. Alsaloussi’nin Subaşı için yaptığı yolcu uçağı kapatması ve özel jet ayarlaması gibi jestler konuşulmaya devam ederken, çiftten mutlu edici haber nihayet geldi. Olay çift Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, dünya evine girmeye hazırlanıyor. 



Düğünü için çok heyecanlandı

Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden bir paylaşım yapan Şeyma Subaşı, düğününe katılacak kişilerin listesini yaptığını duyurdu. Düğünü için yapacağı hazırlıklar hakkında bir şeyler yazan Subaşı, çok heyecanlı olduğunu belirtti. Hatırlanacağı üzere Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin ailesiyle tanışmış ve aile arasında küçük bir isteme ve söz töreni yapılmıştı. Daha sonra kızı Melisa’yı da alarak sevgilisiyle tatile çıkan Subaşı, dönmek için özel jet bulamamıştı. Bunun üzerine Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı ve kızı için özel bir yolcu uçağını kapattırmıştı. Bunun üzerine paylaşım yapan Subaşı, sosyal medyada yankı uyandırmıştı.



Evlendikten sonra nafaka alamayacak

Daha sonra bir hafta tatil yapan çift, yeniden jet jestiyle gündeme gelmişti. Alsaloussi bu kez sevgilisi Subaşı için özel jet bulmuş ve çift, özel jetle İbiza’ya tatile gitmişti. 2018 yılında Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı, Ilıcalı’dan aylık 125 bin TL aylık nafaka alıyordu. Ancak Subaşı’nın evlenmesi durumunda bu nafaka, artık alınamayacak bir hale gelecek. 

Yorumlar (0)