Geçmişten günümüze Kardashian Ailesi

Sosyal medyaya yansıyan sansasyonel yaşamları ile herkes tarafından tanınır hale gelen Kardashian ailesini bilmeyen yoktur. Pek bilinmeyen ise, nasıl bu kadar meşhur oldukları…

MAGAZİN 30.04.2019, 10:37
Geçmişten günümüze Kardashian Ailesi

Günümüzün sosyal medyası adeta Kardashian aile üyeleri için yaratılmış desek, abartmış sayılmayız. Paylaştıkları her fotoğraf ve video ile milyonlarca beğeni, izlenme ve tıklanma alan; bu geri dönüşleri ise çok profesyonel bir şekilde kara dönüştüren Kardashian ailesini tanımayan yok.

Kardashian – Jenner dünyasının aile fertlerini, hangi kız kardeşin kim olduğunu bilmiyorsanız, size şaşıran gözlerle bakan birçok kişiye rastlayabilirsiniz. Çünkü Kardashian ailesi kelime anlamıyla her yerde! Film ön gösterimlerinde, o filmde rolü bulunan oyunculardan bile daha çok ilgi gördüklerini söyleyebiliriz. Bulundukları her yerde sahne ışığını kendilerine yönlendirmeyi çok iyi bilen bu ailenin nasıl bu kadar meşhur olduğu ise 1990’lı yıllara dayanıyor.

Bir cinayet davası ve ardından yaşananlara…

Ailenin Babası Robert Kardashian ve O.J. Simpson Davası

Amerikan tarihinin en önemli davalarından biri sayılan O.J. Simpson Cinayet Davası’nda eski Amerikalı futbol yıldızı Orenthal James Simpson’ın ‘Rüya Takımı’ denilen avukat ordusundaki avukatlardan biri olan Ermeni asıllı Robert Kardashian’ın, 1995 yılının o günlerinde henüz ne kendisi ne de ailesi şimdiki kadar ünlü değildi. Davanın sona erdiği ve O.J. Simpson’ın karısını öldürmediğine hükmeden kararın açıklandığı vakitlerde, Robert Kardashian ile üç yıl önce boşanmış olduğu eski eşi Kris Jenner’ın ‘Kim, Kourtney, Khloé ve Robert Jr.’ isimlerinde dört çocuğu bulunuyordu.

Kardashian ailesinin babası Robert, 2003 yılında yemek borusu kanserine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Ne olduysa da o vakitten sonra oldu.

2007’de Ortaya Çıkan Cinsel İçerikli Kaset

Ailenin ortanca çocuğu ve en çok tanınan üyesi olan Kim Kardashian’ın 20’li yaşlarında ünlü rap şarkıcısı Ray J ile olan ve içerisinde cinsel içerik barındıran kaseti medya gündemine bomba gibi düşmüştü.

Aslen 2003 yılına ait olan seks kaseti, 2007 yılında internete sızdı. Kasette uyuşturucu etkisinde olduğu görülen Kim Kardashian, o dönemlerde magazin gündeminde Paris Hilton ile arkadaşlık yaptığıyla biliniyordu.

İnternete sızan seks kasetinin asıl getirisi ise, Robert Kardashian’ın eski karısı Kris Jenner’ın girişimi ile oldu.

Kardashian’ların TV Programı 13 Sezonu Geride Bıraktı

Robert Kardashian’dan sonra olimpik atlet Bruce Jenner ile evlenen Kris Jenner, tüm aile üyelerini içeren bir Tv programı anlaşması gerçekleştirdi. Programda aile fertlerinin yaşadığı eve kameralar yerleştirildi ve tüm hayatları; gözyaşı, kavga, acı, mutluluk ve öfke ile dolu anlar tüm çıplaklığıyla izleyicinin huzuruna çıkarıldı.

Sadece evde değil, arabalarda ve de gittikleri her yerde kamera vardı. Aile artık her yerdeydi.

Perabet />

Kim Kardashian, seks kasetinin internete sızdırılmasından da kar elde ederek 4,5 milyon dolar kazandı; ünü hem bu seks kaseti hem de Kardashian ailesinin üst aklı olan annesi Kris Jenner’ın ön ayak olduğu ‘Keeping up with Kardashians’ (Kardashian’lara ayak uydurmak) programı ile önlenemez bir hızla arttı.

Kris Jenner’ın ise Bruce Jenner ile olan evliliğinden Kylie ve Kendall isimlerinde iki kız çocuğu daha oldu.

Ailenin geçirdiği değişimler, yaşadıkları durumlar ve olaylar ise tüm hızıyla devam etti.

Kris Jenner yeni eşi Bruce Jenner’dan boşandı ve ardından Bruce Jenner ismi ile cinsiyetini de değiştirerek Caitlyn Jenner oldu. Bu olay da başka bir sansasyon yarattı, çünkü Kris Jenner, 65 yaşından sonraki hayatına artık bir kadın olarak devam etme kararı alan Caitlyn Jenner’a bu süreçte destek vermemişti.

Ailenin diğer üyeleri Kourtney (Kardashian kız kardeşlerinin en büyüğü) ve Khloé Kardashian (Kardashian kız kardeşlerinin en küçüğü), ortanca kardeşleri Kim kadar ilgi görmedi elbette. Lakin onlar da ailenin üyelerindendi ve Tv programında yer almaya devam ettiler.

Hatta izleyiciler, Kourtney Kardashian’ın bebeğinin doğumuna bile şahit oldular.

Jenner Kızları Kendall ve Kylie Jenner

Kris Jenner’ın Caitlyn’den olma kızları Kendall ve Kylie de ablaları kadar üne sahip oldu. ‘Keeping up with Kardashians’ programı başladığında henüz küçük olan kızlar, programla birlikte büyüdü; tabii ünleri de büyüdü onlarla birlikte…

Kız kardeşlerinden farklı bir meslek edinen Kendall Jenner; Chanel, Louis Vuitton, Prada ve Fendi gibi ünlü haute couture (özel dikim giysi üreten firmalar için kullanılan Fransızca bir moda terimi) markaların tanıtım ve kampanyalarında yer aldı.

Kylie Jenner ise bir güzellik imparatorluğu kurdu diyebiliriz. Daha 21 yaşında iken kendi servetini oluşturarak Forbes’un en zenginlere ait ilk 100 listesine giren ünlü kadın, Mark Zuckerberg’in unvanını da elinden alarak dünyanın en genç milyarderi oldu.

Keeping up with Kardashians; 14. sezonuna girerken sanırız bu ünlü aileyi görmeye uzun bir süre daha devam edeceğiz…

Yorumlar (0)