Game of Thrones'ta nefes kesen son bölüm!

Tüm dünyada ilgiyle izlenen Game of Thrones'un son bölümü bugün sabaha karşı yayınlandı. Winterfell savaşını konu alan son bölümde dizideki önemli karakterlerin pek çoğu hayatını kaybetti.

MAGAZİN 29.04.2019, 16:35 30.04.2019, 11:41
Game of Thrones'ta nefes kesen son bölüm!

Geçtiğimiz hafta ak gezenlerin Winterfell surlarına dayanmasıyla biten 2. bölümün ardından sonra bölümde 75 dakikadan uzun süren Winterfell savaşı nefesleri kesti. Son bölümün yıldızı hiç süphesiz Arya Stark'tı. Bölümün sonunda Night King'i (gece kralı) valarian çeliğinden yapılma hançerle yok etmeyi başardı. Night King'in ölümüyle tüm ak gezenler ordusu da yok oldu. Bölümün başından itibaren soluksuz bir şekilde devam eden Winterfell savaşı 75 dakikadan uzun sürdü. Bu süre televizyon tarihinin en uzun savaş sahnesi ünvanını da Game of Thrones'a kazandırdı.

Karanlık, çok karanlık!

Her ne kadar sürükleyici bir bölüm olsa da sahnelerin aşırı karanlık çekimi nedeniyle izleyiciler sahneleri görmekte zorlandı. Sosyal medyada da konuyla ilgili hem Türkiye'den hem de dünyadan tepkiler geldi. Kullanıcılar karanlık nedeniyle sahneleri görmekte çok zorlandıklarını belirtti. 

Kimler diziye veda etti?

Ancak son bölümde tek ölen Night King değildi.

İşte büyük Winterfell savaşından sağ çıkamayan diğer karakterler:



Viserion



Jorah Mormont



Lyanna Mormont



Theon Greyjoy



Beric Dondarrion



Melisandre



Edd Tollett



Dothrakiler



Lekesizler

Yorumlar (0)