G7'de yengeler değişiyor!

G7 aile fotoğrafı çekimi ilginç anlara sahne oldu. Brigitte Macron'dan yanağına öpücük alan Trump, Merkel'in yanağını öpücük kondurdu. Başkan Trump'ın eşi Melania'nın, Kanada Başbakanı Trudeau'yu öpmek için uzandığı anlar ise sosyal medyanın diline düştü.

MAGAZİN 26.08.2019, 18:42
G7'de yengeler değişiyor!

Macron'un İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i zirveye çağırıp görüşmesinin gerisinde onayı bulunmadığı görülen Trump, aile fotoğrafı çekimi sırasında Fransa first ladysi ile samimi pozlar verdi. 

'KOCAMI AFFET' ÖPÜCÜĞÜ

Brigitte Macron'un parmak uçlarında yükselip Trump'ın yanağına kondurduğu öpücük 'kocasının yaramazlığını' affettirme girişimi olarak algılandı.

"ÇOK İYİ DURUMDASIN"

2017'deki ilk karşılaşmalarında kocasından 24 yaş büyük olan Brigitte Macron'a "Çok iyi durumdasın... Güzel" diyen Trump, diğer taraftan her fırsatta eleştirdiği Almanya Başbakanı Angela Merkel'le de sürpriz yakınlaşma yaşadı.

TRUMP İLE MERKEL ARASINDA KUŞLAR ERİDİ

Aile fotoğrafı çekimi esnasında iki liderin birbirlerine dudaktan öpüşecek gibi uzanmaları, Trump'ın Merkel'i yanaktan öpmesiyle sonuçlandı. 

TRUMP, ONDAN HOŞLANMIYOR

ABD first ladysinin (FLOTUS) medya ve kamuoyunda 'yakışıklı, seksi' olarak kabul gören Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile verdiği pozlar bir hayli konuşuldu.

GÖZLERİNİ TRUDEAU'DAN ALAMADI

Alexander McQueen markalı kırmızı elbisesiyle dikkat çeken eski top model Melania Trump'ın (49) eşi ile el ele çıktığı podyumda gözlerini Justin Trudeau'dan alamaması çok konuşuldu.

Melania Trump'ın, Kanada Başbakanı'na şuh bir bakış atarak yanaktan verdiği öpücük, medya ve sosyal medyada 'pembe roman kapağına yakışır',  'Trudeau Melania'nın G7 noktasını buldu' esprileriyle karşılandı.  

Yorumlar (0)