Fuat Güner'den yurt dışı itirafı

Fuat Güner, Türk müziğinin efsane grubu MFÖ hakkında,"Kesinlikle yurt dışına açılmalıydık. Çok da başarılı olabilirdik ama bunu ihmal ettik" ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 09.07.2019, 21:36
Fuat Güner'den yurt dışı itirafı

Plak ve Ben dergisine konuşan usta şarkıcı Fuat Güner, MFÖ grubu hakkında açıklamalar yaptı. 

"PROVAYI ANGARYA OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Konserlerden önce muhakkak prova yaptıklarını kaydeden Güner "Mutlaka sound check alırız. Hiçbir zaman provayı angarya olarak görmüyoruz. Bana kalsa her gün prova yaparım. Ne kadar çok çalarsan o kadar iyidir" dedi. 

"YURT DIŞINA AÇILMALIYDIK"

"MFÖ olarak gerçekleştiremediğiniz bir projeniz var mı?" sorusunu ise Güner, "Kesinlikle yurt dışına açılmalıydık. Çok da başarılı olabilirdik ama bunu ihmal ettik" diyerek cevapladı.

Güner, yurt dışındaki sanatçılarla ülkemizin sanatçılarını kıyaslayarak "Ben çalışkanım. Ancak yurt dışındaki müzisyenlere bakarsak hepimiz tembeliz. Onların çalışma düzenlerine, turnelerine bakıyorsunuz, bugün Paris, ertesi günü Londra..." yorumunu yaptı.

"Türkiye'deki sanatçıların böyle bir şey yapması söz konusu bile değil" diyen Güner, "Bizdeki sanatçıların yüzde 90'ı bir konser verdikten sonra üç gün dinlenmek istiyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)