Ferhat ile Şirin dizisi ne zaman başlıyor? Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş imkansız aşk yaşayacak! 

Ferhat ile Şirin dizisinin konusu ne?

MAGAZİN 26.10.2019, 13:06
Ferhat ile Şirin dizisi ne zaman başlıyor? Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş imkansız aşk yaşayacak! 

Fox TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden Ferhat ile Şirin yakında ekran macerasına başlayacak. Başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın oynadığı Ferhat ile Şirin, imkansız bir aşk hikayesini anlatacak.

Ferhat ile Şirin ne zaman yayınlanacak? 

Ezel dizisindeki başarılı performansı sayesinde Eyşan karakteriyle akıllara kazınan Cansu Dere, yine imkansızlıklarla dolu bir aşk hikayesinde yer alacak.

İşte Ferhat ile Şirin dizisinin oyuncuları, konusu ve dizi setinden ilk fotoğraflar.

Ferhat ile Şirin ne zaman başlayacak? Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş imkansız aşk yaşıyor! İşte Ferhat ile Şirin dizisinin konusu

Cansu Dere ile Tolga Sarıtaş, efsanevi aşk hikayesi Ferhat ile Şirin'in modern bir versiyonu olan iddialı dizide başrolde oynayacak. Yapımını O3 Medya ve Artistanbul’un üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın yazdığı FOX Tv’nin iddialı yeni dizisi "Ferhat ile Şirin"in setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
Çekimleri İstanbul'da başlayan dizinin başrol oyuncuları; Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar objektiflere ilk defa birlikte poz verdi. Efsane aşk hikayesi “Ferhat ile Şirin”in, modern, yeni bir aşk masalı olarak tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikam duygusunu birlikte hissettirecek.

FERHAT İLE ŞİRİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Şehsuvar Aktaş ve Işıl Yücesoy gibi sevilen oyuncuların yer aldığı “Ferhat ile Şirin” etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla Kasım ayında Fox TV'de yayınlanacak.

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Ferhat (Tolga Sarıtaş), Şirin (Leyla Tanlar) ve Banu (Cansu Dere)… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü, Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.
 

Yorumlar (0)