Fenomen Fevzi eleştirilere yanıt verdi, sosyal medyada gündem oldu

Şarkıcı Ufuk Beydemir, sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan ile Sefo’nun konser videosunu alıntılayarak eleştirilerini sıraladı. Beydemir’in sözleri üzerine sessizliğini bozan Fevzi Kaan, kendisine yanıt verince sosyal medyanın gündemi oldu. 

MAGAZİN 24.09.2022, 11:18 26.09.2022, 10:21
Fenomen Fevzi eleştirilere yanıt verdi, sosyal medyada gündem oldu

Bu senenin en popüler şarkılarından olan “Isabelle” ile adından söz ettiren Sefo, sosyal medyada org çalarak dikkatleri üzerine çeken fenomen Fevzi Kaan ile birlikte konser verdi. Bu durum sonrası Şarkıcı Ufuk Beydemir’den peş peşe eleştiriler geldi. Söz konusu konserden görüntüler paylaşan Beydemir, “Seviye bu, prim yapan bu” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sefo ve Beydemir arasında uzun soluklu bir tartışma başladı. 

“Sen ne çalıyorsun emeğim dışında?”

Yaşanan tartışma üzerine bir Twitter hesabı açan 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan, “Ay Tenli Kadın” şarkısı ile ünlenen Ufuk Beydemir’e yanıt verdi. Beydemir’in tweetini alıntılayarak kendisine cevap veren Fevzi Kaan, “Sıfır yetenek olabilirim ama org çalışıyorum abi. Sen ne çalıyorsun emeğim dışında?” ifadelerini kullandı. Fevzi Kaan’ın bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ufuk Beydemir ise bunun üzerine, “Gerçek hayat bu çocuğu yerden yere vururken hepiniz sorumlu olacaksınız” ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)