Felicity Huffman mahkum tulumunu giydi!

Kızının üniversite sınav puanının yükseltilmesi için rüşvet veren ve 14 günlük hapis cezasına çarptırılan Umutsuz Ev Kadınları dizisi yıldızı Felicity Huffman, mahkum tulumunu giydi.

MAGAZİN 20.10.2019, 23:09
Felicity Huffman mahkum tulumunu giydi!

Kızının iyi bir üniversiteye kabul edilmesi için rüşvet verdiği gerekçesiyle yargılanan ve 14 günlük hapis cezası verilen Hollywood’un ünlü oyuncusu Felicity Huffman, California’daki FCI Dublin Cezaevi’ne konuldu.

Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile dünyaca ünlü bir yıldız haline gelen 56 yaşındaki oyuncunun, hapishanede ilk aileyle görüş gününde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

TMZ’nin yayınladığı fotoğrafta Huffman, Shamelles dizisinin başrol oyuncusu olan kocası William H. Macy ile kızı Sophia’nın kendisini ziyaret etmelerini beklerken diğer mahkumlar gibi yeşil tulumu ve beyaz şapkasıyla kameralara yansıyor.

Kızının üniversite sınavındaki puanını yükseltmek için rüşvet verme skandalıyla gündeme gelen Huffman, mayıs ayında yapılan duruşmada suçlu bulunmuş, eylül ayındaki son duruşmada ise hakkındaki ceza kesinleşmişti.

Suçunu kabul eden Huffman, 14 gün hapis cezasının yanı sıra 250 saat kamu hizmeti yapacak ve 30 bin dolar para cezası ödeyecek.

Yorumlar (0)