Felç geçiren usta oyuncu, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden ayrıldı

Uzun bir dönemdir yayında olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncularından Sabina Toziya, ziyaret maksadıyla gittiği Makedonya'dan döndüğü esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Beyninde kitle olduğu belirlenen ve felç geçiren ünlü oyuncu, diziden ayrılmak durumunda kaldı.

MAGAZİN 18.01.2021, 18:06 19.01.2021, 16:37
Felç geçiren usta oyuncu, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden ayrıldı

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' adlı dizide 'Hayriye' karakterine can veren 72 yaşındaki Sabina Toziya, yılbaşı tatili maksadıyla ülkesi Makedonya'yı ziyarette bulundu. Dizi çekimleri için Türkiye'ye geri dönmek isteyen oyuncu, aniden bayılarak hastaneye nakledildi.

10 saatlik operasyon

Hekimler, usta oyuncunun beyninde bir kitle belirledi ve Sabina Toziya'yı ivedilikle operasyona aldı. 10 saat boyunca devam eden operasyonun ardından tümör tamamıyla temizlendi. 4 gün boyunca yoğun bakım servisinde kalan oyuncu, daha sonra normal servise alındı. Ünlü oyuncunun bugün evine götürüleceği belirtildi.

Felç indi

Aktarılan son bilgilere göre, ünlü oyuncunun sağ tarafına da felç indi. Fizik tedavi yöntemleri ile eski sağlığına kavuşması öngörülen Toziya'nın beynindeki kitlenin kötü huylu olup olmadığı, radyoterapi veya kemoterapi alıp almayacağı ise henüz belli değil. Usta oyuncunun daha evvelinde beynindeki kitlenin varlığını herhangi bir şekilde hissetmediği; ne yorgunluk ne baş ağrısı ne de bulantı şikayetlerinin olmadığı öğrenildi.

Bakan tarafından ameliyat edildi

Ünlü oyuncunun operasyonunu, Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)