Fedon: "Ya motorla bir yere çarpıp öleyim, ya tekneyle yarış yaparken devrilsin..."

Sosyal medyada sürekli ölüm haberleri yapılan ünlüler kervanına son olarak usta sanatçı Fedon'da eklendi. İşte hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan eden sanatçının o sözleri...

MAGAZİN 10.03.2020, 14:47 10.03.2020, 14:54
Fedon: "Ya motorla bir yere çarpıp öleyim, ya tekneyle yarış yaparken devrilsin..."

Sosyal medyada zaman zaman ölüm haberleri yapılan ünlüler isyanda. Son olarak geçtiğimiz günlerde Fedon'un kalp krizi geçirip, hayatını kaybettiğine yönelik haberler yayıldı.

İddialara yanıt vermek için bir televizyon programına konuşan 73 yaşındaki şarkıcı, bu haberlerin art niyetli olduğunu söyledi.

Fedon, "Zaman geçtikçe öldü haberlerinin altında art niyet aramaya başladım. Beni sevmeyenlerin çıkardığı haberler..." dedi.

Ardından ölüm hakkında konuşan Fedon, "Ölüm Allah'ın emri. Elbet öleceğim ama bana yakışan şekilde... Ben hastane odasında serumlar içinde yada belediye otobüsünün çarpması sonucu ölmek istemiyorum. "Ben aslan burcuyum. Ya motorla bir yere çarpıp öleyim, ya tekneyle yarış yaparken devrilsin...""Bana yakışan ölüm budur. Hakkımda öldü haberleri çıkaranları mahkemeye vermeyeceğim. En güzel yargı Allah." açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)