Fatih Ürek'ten yeni "tayt" açıklaması

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, daha önce yaptığı tayt açıklamasına açıklık getirdi. Özgürlük açısından kimsenin giyimine karışamayacağını belirten Ürek, konuya "moda" açısından yaklaştığını belirtti. Ünlü şarkıcının TikTok'ta yayınlar açan Mehmet Ali Erbil hakkındaki sözleri ise şaşırttı.

MAGAZİN 07.12.2022, 09:52 08.12.2022, 09:38 Hakan Öksüz
Fatih Ürek'ten yeni "tayt" açıklaması

Önceki haftalarda yaptığı "tayt" açıklamasıyla magazinin gündemine bomba gibi düşen Fatih Ürek, Buket Aydın'ın programında sözlerine açıklık getirdi. Kendini muhafazakar olarak tanımlayan ünlü şarkıcı, "İnsanların ne giyip giymediğine karışmam, özgürlük açısından hiçbir sorun yok. Ben olaya moda tarafından bakıyorum. Göze hoş görünmüyor." dedi.

"Tayt giymekte bir sorun yok ama bazılarına yakışmıyor"

Her kıyafetin her insana yakışmadığını belirten Ürek, "Tayt giymekte bir sorun yok ancak bazı insanlara hiç yakışmıyor. Vücut hatları nedeniyle bazı kişiler giyince çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. 20 yaşından büyük kızlar buna dikkat etmeli. Bunlara eskiden içlik diyorduk. Şimdi tanga ve don ile bile sokağa çıkanlar var." diye konuştu.

"Süslü giyinirim ama dozu kaçırmam"

Kendisini "muhafazakar" olarak tanımlayan Ürek, "Süslü giyinirim ama dozu kaçırmam, kimsenin gözüne batmaz. Çizginin dışına çıkmamaya çalışırım. Bu konuda son derece dikkatli ve disiplinli olduğumu düşünüyorum. Benimle birlikte çalışan asistanımın bile tayt giymesine kızarım. Yakışıp yakışmaması ayrı mesele ama gözüme batıyor, hoşuma gitmiyor." ifadelerini kullandı.

"Mehmet Ali Erbil'i orada görünce şaşırdım"

Bir zamanların ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil'in TikTok macerası hakkında da konuşan ünlü şarkıcı, "Bu uygulama yüzünden yuvaların yıkıldığını biliyorum. Bana çok tuhaf geliyor, çözemedim TikTok'u. Her seferinde 'yok artık' diyorum. 'Olmaz' dediğim ne varsa TikTok'ta karşıma çıkıyor. Hesabım yok ama Mali'yi (Mehmet Ali Erbil) görünce çok şaşırdım. Anlamsız geldi bana. Oradan para kazanmayı 'şaklabanlık' olarak görüyorum." dedi.

Yorumlar (0)