Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den kötü haber

Fatih Terim'in hamile kızı Merve Terim Çetin, bebeğinin yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

MAGAZİN 05.10.2021, 21:46 06.10.2021, 14:58
Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den kötü haber

Teknik direktör Fatih Terim'in hamile olan kızı Merve Terim Çetin, bebeğinin yaşamını yitirdiğini kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla duyurdu.

"Başka bir dünyada buluşuruz elbet"

Merve Terim, söz konusu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Sevincim, sesim, soluğum, heyecanım kesildi. Bu dünyada en çok anne olmayı sevdiğimi söyleyerek başladığım hikayenin sonu ne yazık ki güzel bitmedi. Yolumun uzun ve zor olduğunun farkındayım. Endişelerim, korkularım ilk günden bu yana vardı fakat umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünenler haklıydı. Kimseyle konuşmak, kimseyi duymak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilmediğim kocaman bir keder nehri var. Ruhen ve fiziken çok yorgunum. Kabullenme adımına geçmem için biraz zamana, biraz da anlayışa ihtiyacım var. Bana tekrar başlayacak gücü bulana dek izin verin. Güzel günlerde buluşmak temennisiyle. Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir dünyada buluşuruz elbet..."

Yorumlar (0)