Fatih Altaylı: Özel uçaklı günler dilerim

Fatih Altaylı, Şeyma Subaşı'nın havalimanı paylaşımının ardından olayı köşesine taşımıştı. Yazı sonrasında karşılıklı yanıtlar kesilmedi.

MAGAZİN 07.01.2020, 12:03
Fatih Altaylı: Özel uçaklı günler dilerim

Şeyma Subaşı, önceki günlerde Türk Hava Yolları'na (THY) seslenerek “9 saat aktarmalı uçuyoruz bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz birçok insan bunu bekliyor.” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yapmıştı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise Şeyma Subaşı’nın mesajını köşesine taşıyarak, "Şeyma Subaşı, THY’den talepte bulunmuş 'İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.' THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir “Köy yanar, k… taranır” durumu. Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor! E o da haklı tabii… Alışmıştı özel uçaklara. Şimdi aktarma… Zor hayat." sözlerine yer vermişti.

"Ben size bir şey vermedim ki"

Subaşı dün Altaylı’nın köşe yazısına verdiği cevapta, “Beni öyle konumlara koydunuz ki politikadan, anlamadığım işlerden bahsetmemi, ülkeyi kurtarmayı veya ayaklandırmamı istiyorsunuz galiba. Ben Şeyma'yım zaten. Makyaj, saç, güzellik diyorum. Ben size bir şey vermedim ki zaten benden istiyorsunuz. Sonra en çok konuşulan oluyorum.” dedi.

"Duyarsız olmak zorunda değilsiniz"

Gazeteci Fatih Altaylı ise, Şeyma Subaşı’nın kendisine verdiği yanıtını okuduğunu söyleyerek, “Sizden ricam eğlenmeye devam edin. Bunu da izlemek isteyenlerle paylaşın. Hiç karışmam, haddim değil. Elbette duyarlı olmak zorunda değilsiniz. Ama duyarsız olmak zorunda da değilsiniz. Bu vesile ile size yeni yılda da bol partili, bol eğlenceli ve inşallah özel uçaklı günler dilerim.” diyerek Subaşı'yı cevapladı.

Altaylı, “Yaşam biçiminiz, tercihleriniz tamamen sizi ilgilendirir. Sizden toplumsal bir duyarlılık göstermenizi de isteme hakkına hiçbirimiz sahip değiliz. Hatta samimiyetsiz bir duyarlılıktansa, samimi bir duyarsızlığı tercih ederim. Ki o bile beni ilgilendirmez. Benim size kızdığım mesele, sizden birkaç yaş küçük genç kızların okulda yemek yiyecek para bulamadığı bir dönemde ‘İbiza’ya direk uçak koyun. 9 saat aktarma beklemek zor geliyor’ demenizdi. Elbette duyarlı olmak zorunda değilsiniz.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)