Fahriye Evcen sektör değiştirdi

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, moda dünyasına adım attığını açıkladı. Kendi markasını yaratan Fahriye Evcen, tasarımdan üretim aşamasına kadar bizzat kendisinin ilgilendiği koleksiyonunu sevenleriyle paylaştı.

MAGAZİN 02.07.2021, 00:38 02.07.2021, 15:54
Fahriye Evcen sektör değiştirdi

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine "Sabırsızlandığım sürprizim var..." diyen Fahriye Evcen, sürprizini duyurdu. Evcen, kendi markasını kurduğunu açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde "Heyecanımı tarif edemediğim ve paylaşmak için sabırsızlandığım bir sürprizim var." sözlerini sarf ederek sinyalleri veren Evcen, yeni paylaşımıyla moda dünyasına adım attığını sevenleriyle paylaştı.



Modelliği de kendisi yaptı

Kendi markasını oluşturan ünlü oyuncu, tasarladığı ürünlerinin modelliğini de kendisi yaptı. Evcen, markasının tanıtımı için çektiği videoda, "Yalnızca kendim giymeyi sevdiğim, ışığımızı artıracak giysiler tasarladım. Markamı sizlerle buluşturup beraber daha güçlü parlayabilmek için artık hep birlikteyiz." sözleri sarf etti.

"Mutlu kadınların üstünde görmek beni çok daha mutlu edecek"

Evcen, kendi tarz ve zevkini yansıttığı tasarımlar hakkında, şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir hayata geçirmeyi dilediğim bu koleksiyonu sizlerle buluşturabilmek çok heyecan verici. Bu koleksiyonu, uzun bir süredir içinde bulunduğumuz bunaltıcı salgın sürecinin etkisini üzerinden atmak isteyen her bir kadınla paylaşmak istedim. Bu süreçte ne yazık ki şık olmaktan uzak kaldık. Stilimizi yansıtan elbiseler giymeyi ve bunları özgüvenle taşımayı çok özledik. Tekrar sokağa çıkabildiğimiz şu günlerde ister topuklularla, ister sandaletle gündüzden geceye giyebileceğimiz şık etekler ve elbiseler hayal ettim. Elbiselerimi dışarıda, mutlu kadınların üstünde görmek beni çok daha mutlu edecek.”

Yorumlar (0)