Fahriye Evcen, “Hamileyim” demişti… Cinsiyeti belli oldu

2017 yılında hayatlarını birleştiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan’ın ardından ikinci çocuk heyecanını yaşıyor. Başarılı çiftin ikinci çocuklarının cinsiyeti açıklandı. 

MAGAZİN 26.08.2022, 16:02 27.08.2022, 17:29
Fahriye Evcen, “Hamileyim” demişti… Cinsiyeti belli oldu

‘Çalıkuşu’ dizisinde tanışarak ilişkilerini başlatan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında gerçekleştirilen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Başarılı çift, 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına alarak ilk çocuk mutluluğunu yaşadı. Karan’ın doğumundan 3 sene sonra bu kez Özçivit-Evcen çiftini ikinci çocuk heyecanı sardı.

İkinci çocuk erkek olacak 

Kısa süre önce hamile olduğunu açıklayan Fahriye Evcen, magazin dünyasında uzun süre gündem olmuştu. İkinci bebeklerini heyecanla bekleyen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, çocuklarının cinsiyetini de öğrendi. Çiftin ikinci bebeklerinin erkek olacağı açıklandı. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Fahriye Evcen, bebeğinin cinsiyetini öğrendikten sonra alışveriş hazırlıklarına da erkenden başladı. 

“Ben Karan sebebiyle artık uykusuz gecelere alıştım”

Eşinin hamileliğine ilişkin kısa süre önce açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Burak Özçivit, “Bizim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Haberi öğrendiğimizde çok sevindik. Bebeğimiz illa kız olsun ya da erkek olsun tarzında bir düşüncemiz yok. Sağlıklı olsun, vatanına milletine bağlı ve hayırlı bir evlat olsun. Bizim için bunlar yeterli. Ben zaten Karan sebebiyle artık uykusuz gecelere alıştım. O konuda bir problem yaşamayız. Karan ile stajımızı tamamladık. Artık ikincisini bekliyoruz. Onda daha tecrübeli hareket ederiz. Esprisi bir yana, Allah herkese nasip etsin. Bu mutluluğun bizim için tarifi yok” şeklinde konuşmuştu. 

Yorumlar (0)