Fahriye Evcen doğum kilolarını verdi

Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında dünya evine girmiş, çiftin bebeği Karan da geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelmişti. Evcen'in hamilelikte aldığı kilolar ise magazin gündeminde uzun süre kalmıştı.

MAGAZİN 03.01.2020, 14:45 03.01.2020, 14:46
Fahriye Evcen doğum kilolarını verdi

Fahriye Evcen aralık ayında 8 buçuk aylık olan oğulları Karan ile çekildiği fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Anne oğulun fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Hatta fotoğraf üzerine minik Karan, bir oyuncak firmasından 1 milyon liralık reklam teklifi dahi aldı.

Plakaları KAR oldu

Uzun bir aranın ardından Kuruluş Osman dizisiyle yeniden ekranlarda yerini alan baba Burak Özçivit, gelen reklam tekliflerine şimdilik "Hayır" yanıtını verdi. Burak Özçivit oğluna olan düşkünlüğünü 4 aracının plakasına kadar yansıttı. Plakaların hepsini "KAR" olarak değiştirdi.

Doğumdan henüz birkaç ay sonra, ağustos ayında havaalanında çekilen fotoğrafları gündeme oturan Fahriye Evcen ise evinden paylaştığı karede ne kadar zayıflamış olduğunu gösterdi. Doğumun ardından 12 kilo veren Fahriye Evcen emzirdiği için şok diyetlerden kaçındı.

Evcen bunlara dikkat etti

Kilo vermeye çalıştığı süreçte Fahriye Evcen, üç beyaz olarak bilinen un, tuz ve şekerden uzak durdu. Karbonhidrat tüketimi azalan güzel oyuncu hazır gıdalardan da kaçınarak elinden geldiğince doğal beslenmeye çalıştı. 

Günde en az 2 litre su tüketirken evde egzersiz yapmayı da ihmal etmedi. Akşam 8'den sonra yemek yemeyen Evcen, bu diyetini sporla destekleyince istediği kiloya kolayca ulaşmış oldu.

Yorumlar (0)