Ezo ve Ali Sunal kardeşlerden kötü haber: Koronavirüse yakalandılar!

Türk sinemasının usta sanatçısı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ve kız Ezo Sunal, koronavirüse yakalandı. Ezo Sunal, Mart ayı başında kızı Nova’yı kucağına almıştı. Doğumdan kıza bir süre sonra hastalığa yakalanan Ezo Sunal’ın ardından ağabeyi Ali Sunal’ın da testi pozitif çıktı.

MAGAZİN 14.03.2021, 13:59
Ezo ve Ali Sunal kardeşlerden kötü haber: Koronavirüse yakalandılar!

Merhum sanatçı Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal’ın kendileri gibi oyuncu kızları Ezo Sunal ve oğulları Ali Sunal, koronavirüse yakalandılar. 37 yaşındaki Ezo Sunal, Mart ayı başında kızı Nova’yı dünyaya getirmişti.

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra hastalandı

2018 yılında müzisyen Ömer Öztüyen ile evlenen Ezo Sunal, eşiyle beraber Ezo Sunal Çocuk Atölyesi” bünyesinde “La La La” konserlerini gerçekleştiriyordu. 31 Aralık’ta yedi aylık hamile olduğunu duyuran ve 3 Mart sabahı bebeğini doğuran Ezo Sunal, kısa bir süre sonra  hastalığa yakalandı ve karantinaya alındı.

Ali Sunal da koronavirüse yakalandı

Bazı şikayetler geçiren ve ikinci kez baba olmaya hazırlanan ağabeyi oyuncu Ali Sunal ise, test yaptırdı. Yaptırdığı testin sonucuna göre pozitif çıkan Ali Sunal da karantinaya alındı. Ayrıca Sunal'ın eşinin ailesi Bülent-Şehnaz Kurbanzade’nin testi de pozitif çıktı.

Yorumlar (0)