Ezo Sunal’dan duygusal paylaşım: 10 gün sonra bebeğine kavuştu!

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal’un tiyatrocu kızı Ezo Sunal, bebeği Nova’yı kucağına alır almaz koronavirüse yakalanmıştı. Uzun süre hastanede kalmak zorunda kalan Sunal, 10 gün sonra bebeğine kavuştu. Hastalığı atlatan Sunal, bebeğine kavuşma anını duygusal sözlerle anlattı.

MAGAZİN 11.04.2021, 17:45 12.04.2021, 14:00
Ezo Sunal’dan duygusal paylaşım: 10 gün sonra bebeğine kavuştu!

Merhum usta sanatçı Kemal Sunal ve Gül Sunal’ın kızı olan Ezo Sunal, 2018’de evlendiği Ömer Öztüyen’den olan bebeği Nova’yı kucağına almıştı. Bebeğini doğurduğunda büyük bir mutluluk yaşayan Sunal, birkaç gün sonra koronavirüse yakalandığını öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı. Doğumdan kısa bir süre sonra bu gelişmeyle sarsılan Sunal, 8 gün hastanede yatmıştı. İki gün de evde karantinada kalan Sunal, yaklaşık 10 gün sonra kızına kavuşabildi.  



Yaşadıklarını paylaşımında dile getirdi
Bebeğinden ayrı 10 gün geçirmek zorunda kalan Ezo Sunal, nihayet iyileşti ve bebeğine kavuştu. 37 yaşındaki güzel oyuncu, kızı Nova ile el ele tutuştuğu anın fotoğrafını, sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşımında duygusal bir not ekleyen Sunal, daha bebeğinin kırk çıkmadan büyük bir endişe yaşadıklarını belirtti. Uzun bir özlemin ardından şimdi çok iyi olduklarını söyledi. Kendilerini merak ederek arayıp soran herkese teşekkür eden Sunal, iyileştiğini de belirtti.
 


Doğumdan kısa süre sonra koronavirüse yakalanmıştı
Ezo Sunal son olarak, eşiyle beraber kurdukları ‘Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’ nde çocuklarla konserler ve yaratıcı drama eğitimleri veriyordu. 3 Mart’ta bebeğini dünyaya getiren Sunal’ın kıra süre sonra korornavirüse yakalandığı belirtildi. Ayrıca Ezo Sunal’ın ağabeyi Ali Sunal da koronavirüse yakalanmış ve süreci ağır geçirmişti.
 

Yorumlar (0)