Ezgi Mola, pahalılığa isyan etti

Son günlerde evinde tadilat işlemlerine başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, kendisine önerilen yüksek fiyatlar karşısında sosyal medya platformunda isyan etti.

MAGAZİN 20.01.2021, 23:12 21.01.2021, 18:47
Ezgi Mola, pahalılığa isyan etti

Mustafa Aksakallı ile bir süredir ilişki yaşayan ünlü oyuncu Ezgi Mola, kişisel Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla dikkat çekti..

Pahalılığa isyan etti

Şu sıralar mağazaları gezdiğini kaydeden ünlü oyuncu, "Evde tadilat işlemleri var. Geçen gün bir mağazaya gittik, mutfak için fiyat istiyoruz. Parkeler, fayanslar, mutfak eşyaları gibi. Sağ olsun, arkadaşlar bir fiyat verdi... Şişirmiş, şişirmiş, sonra da 'Size özel yüzde 60 indirim yapacağız' diyorlar." diyerek, pahalılığa isyan etti.

"Bir mutfağın fiyatı 120 bin TL olabilir mi?"

Ünlü oyuncu, mutfak tadilatı için istenen rakamlar karşısında uğradığı şaşkınlığı şu sözlerle ifade etti: 

“Bir mutfağın fiyatı 120 bin TL olabilir mi? Tamamen saçmalık. Sonra da bu fiyata indirim uygulayıp 40 bin TL yapmışlar. Duyduklarıma inanamadım. Koca mutfak yaptırmıştım birkaç sene evvel, 10 bin TL para vermiştim. 120 bin TL'ye mutfak mı yapılır? Bunlar delirdi mi? Yalı mı yaptırıyoruz, anlamadım ki. 120 bin TL'ye Beylikdüzü’nden 1+1 ev alınır.”

Yorumlar (0)