Evlilik "Rüzgar"ı mı esiyor?

32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden'le evlendiği iddia edilen Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar, o iddialara yanıt verdi.

MAGAZİN 20.01.2020, 16:01
Evlilik "Rüzgar"ı mı esiyor?

Gelin arabasına bindiği anların fotoğrafını “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” yazarak paylaşan Yazar'ın takipçileri, sanatçıyı soru yağmuruna tuttu.

"Ortada kısmet mi var?"
Yazar, evlilik iddialarını yalanlayarak, "Onur ödülü almaya gelin arabasıyla gidiyorum” açıklamasında bulunan sanatçı, yorumların artması üzerine paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Beni almaya böyle geldiler, ortada kısmet mi var? Evlilik mi nerede?" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar,  “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum, bir aydır da sevgilim var” demişti.

İddialar sonrası sevgilisinden ayrılmıştı

Bir izleyici Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında çeşitli iddialarda bulunmuş, "Kendisi hasta ruhlu birisidir. Rüzgar Mağden’in gerçek yüzünü ona en yakın insanlar bile çözemedi" demişti.

Mağden ise iddialara "Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar." diyerek yanıt vermişti.

Bu olaylar sonrasında Gönül Yazar, "Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" diyerek, Rüzgar Mağden'le ayrıldıklarını açıklamıştı. Bir süre sonra sevgilisiyle tekrar barışan Yazar, evlilik dedikoduları üzerine 2. Sayfa programına bağlanarak, "Öyle bir evlenirim ki çatır çatır. Birbirimizi çok seviyoruz ama onun egosu tavan yapmış. Bende hiç ego yok. 1 haftadır konuşmuyoruz. Onda biraz kibir var. Gelin arabasında fotoğrafımı görünce o da evlendiğimi sanmış... Mesela bir açıklama yapılacaksa aç sen söyle diyor. Bana öğretip öğretip beyanat verdirme. Ben köyden gelmiş evlatlık çocuk gibi hissediyorum kendimi." şeklinde konuştu.


 

Yorumlar (0)