"Evlilik dışı bebeğe karşıyım"

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl aralık ayında dünyaevine girmiş fakat 6 ay sonra ani bir kararla evliliklerini bitirmişlerdi. Güzel oyuncu, evlilik dışı bebeğe karşı olduğunu belirterek, "Yaşayana saygılıyım ancak benim aileme, örf ve adetlerime ters. Yani kısaca bebek yok." dedi. 

MAGAZİN 18.12.2019, 13:34
"Evlilik dışı bebeğe karşıyım"

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Amsterdam'da evlenmişti. Burcu Kıratlı'nın, çekimleri Adana'da gerçekleşecek olan bir dizi için sözleşme imzaladığı fakat Sinan Akçıl'ın bunu kabul etmediği iddia edilmişti. Bu nedenle ikili arasında kriz çıktığı söylenmişti. 

Ünlü çift, ayrılığa daha fazla dayanamadı. İkinci defa nikâh masasına oturmaya hazırlanan çift, bir mekândan çıkarken objektiflere takıldı. Burcu Kıratlı'nın göbeğindeki şişlik "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Güzel oyuncu, hakkında merak edilenleri "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında anlattı. 

Hamile olmadığını belirten Kıratlı, "Evlilik dışı bebeğe karşıyım. Yaşayana saygılıyım ancak benim aileme, örf ve adetlerime ters. Yani kısaca bebek yok." dedi. 

"Bir projem var"

Kıratlı, evli olsa da bu dönemde bebek düşünmeyeceğini kaydederek, "Çünkü bir projem var. Bir sağlam iş daha yaptıktan sonra düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

"Bir daha yurt dışında evlenmem"

Sinan Akçıl ile bir daha yurt dışında evlenmeyeceğini aktaran Kıratlı, "Burada ailelerimizin, sevdiklerimizin yanımızda olduğu bir şey yaparız." diye konuştu. 

"Gece yarısı eve pizza söylüyorum"

Kıratlı, çok yemek yediğini belirterek, "Aklınızın alamayacağı kadar çok şey yiyorum. Gece yarısı kek yerim, eve pizza söylerim. Zayıflığım genetik herhalde." dedi.
 

Yorumlar (0)