Evlendiği adama önce babam, sonra kocam dedi

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'da tanıştığı kendisinden 48 yaş büyük adamla evlendi. Miraloğlu'nun evlendiği kişinin, kendisini önce evlat edindiği sonra da birbirlerine aşık olunca evlenme kararı aldıkları öğrenildi. Gazeteci Onur Akay, "Bu kişiye önce 'Babam' dedi, sonra 'Kocam' dedi." açıklamasında bulundu. 

MAGAZİN 09.10.2019, 13:08 15.10.2019, 00:59
Evlendiği adama önce babam, sonra kocam dedi

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'da tanıştığı kendisinden 48 yaş büyük adamla nikâh masasına oturdu. 

ABD vatandaşı olmak isteyen Miraloğlu'nun evlendiği kişinin, kendisini önce evlat edindiği sonra da birbirlerine aşık olunca evlenme kararı aldıkları öğrenildi.

Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk yaşta kendisinden yaşça büyük bir adamla evlendirilen çocuk karakterine hayat veren Meltem Miraloğlu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı adamla evlendi.

Gazeteci Onur Akay, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Miraloğlu'nun evlendiği kişinin, oyuncuyu önce evlatlık edindiğini sonra da evlenmeye karar verdiklerini açıkladı. 

"Aşık olup evlilik teklifi etmiş"

Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı Patrick'le ile evlendiğini belirten Onur Akay, şunları söyledi:

"Bu kişiye önce 'Babam' dedi, sonra 'Kocam' dedi. Patrick bir öğretmen, maddi durumu iyi olan birisi ve Meltem'i evlat ediniyor. Meltem o arada İngilizce dil okuluna gidiyormuş ve bu adama babam diye öpüp sarılıyormuş. Hatta herkes uyarmış 'Bu adamı bu kadar öpme' diye. İlk nikâhı kaçırmışlar. Patrick, Meltem'i uyandıramamış. Patrick sonra ikinci kez nikâh tarihi alınca evlenmişler. Önce evlat edindiğini duyanlar nikâhta şahit olmamış. Zaten eyalete olaylı gelip sorunlar yaşadığı için bu adam evlat edinmiş. Hatta Patrick oğlunu bile arayıp 'Kız kardeşin oldu' demiş sonra aşık olup evlilik teklifi etmiş."

"Parası bitince garsonluk ve bulaşıkçılık yapmış"

Genç oyuncunun iş teklifi alamadığını ve bu nedenle Türkiye'yi terk ettiğini belirten Akay, "Zaten Amerika'da Green Card alıp oranın vatandaşı olmak istiyordu. Türklerin oturduğu yere taşınmış sonra parası bitmiş garsonluk ve bulaşıkçılık yapmış. Orada bir Türk erkeğine aşık olmuş ama bu erkek bunu (Meltem Miraloğlu) kıskanarak darp ve şiddet uygulamış. Polis gelip çocuğu almış ama Meltem şikayetçi olmamış. Dava açılmış, Meltem davada bile 'Beni dövdüğü için Green Card alabilir miyim?' diye sormuş düşünün yani." ifadelerini kullandı.

"Dayak yediğini görünce evlat edinmek istemiş"

Akay, sözlerine şöyle devam etti:

"Patrick ile arkadaşının evinde tanışmış. Meltem'in dayak yediğini her yerinin çürük içinde olduğunu görünce evlat edinmek istemiş. Her şey öyle başlamış. Patrick öğretmen emeklisi ama maddi durumu çok iyi sürekli Meltem'i son model arabasıyla evinden alıyormuş. Evleneli daha 10 gün oldu 'Ben ölsem de Türkiye'ye gelmem' diyormuş."

Yorumlar (2)
Sercan savran 4 yıl önce
Diziden etkilenmis hosuna gitmistir
Nick jones 4 yıl önce
Sad but true (Acı ama gerçek)