Evi olduğu iddia ediliyordu: Şener Şen’den açıklama!

Adana’da yangın çıkan ve sonrasında çökme tehlikesi olan ahşap evin, Şener Şen’in doğduğu ev olduğu iddia ediliyordu. Şen, o evin doğduğu ev olmadığını belirtti.

MAGAZİN 22.03.2021, 13:15 22.03.2021, 15:02
Evi olduğu iddia ediliyordu: Şener Şen’den açıklama!

Son olarak koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatan usta sanatçı Şener Şen, geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülendi. Son olarak ‘Zengin Mutfağı’ adlı tiyatro oyununda rol alan ancak salgın nedeniyle oyuna ara vermek zorunda kaşan Şen’e, Adana’da çökme tehlikesi olan ve doğduğu ev olduğu iddia edilen ev hakkında sorular soruldu.

Bir ara kirada oturdukları ev olduğunu söyledi

Yeşilçamdan bugüne efsane filmlerde rol almış olan ve canlandırdığı karakterlerle gönüllerde taht kuran usta sanatçı, 1941 yılında dünyaya geldiği ev olduğu iddia edilen ev hakkında bir açıklamada bulundu. O evin doğduğu ev olmadığını söyleyen Şen, bir ara lirada oturdukları bir ev olduğunu belirtti. Evi alıp almayacağı hakkındaki soruya ise Şen, evi almayacağı yanıtını verdi.

Şen, evi almayacak

Çıkan yangın sonrası yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ev ile ilgili, çevredeki sakinler de oldukça tedirgindi. Konu hakkında yetkililer ise bir araştırma yapmış ve binanın tapusunda ‘Şen’ soyadına rastlanıldığını belirtmişlerdi.



Ev hakkında başka herhangi bir sonuca ulaşamayan yetkililer, bir restore işlemi de yapamamış ve bina tehlikeli bir şekilde kalmıştı.

Yorumlar (0)