Evan Rachel Wood'un Kobe Bryant paylaşımı olay oldu!

Westworld dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, Kobe Bryant hakkında yaptığı paylaşımı nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

MAGAZİN 29.01.2020, 15:38 29.01.2020, 16:08
Evan Rachel Wood'un Kobe Bryant paylaşımı olay oldu!

NBA yıldızı Kobe Bryant’ın geçirdiği helikopter kazası sonucunda kızı Gianna ile beraber yaşamını yitirmesi hem spor hem de sanat camiasını yasa boğdu. Pek çok sporcunun yanında Hollywood’un ünlü oyuncuları da olayla ilgili hislerini ifade eden paylaşımlar gerçekleştirdi. Fakat Westworld dizisinde oynayan Evan Rachel Wood, ünlü basketbolcuyu andığı paylaşımda “tecavüzcü” kelimesini kullandı.

Ortaya atılan iddialara göre, 30 Haziran 2003’te Bryant, konakladığı bir otelde çalışan 19 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle suçlanmıştı. Suçsuz olduğunu savunan basketbolcu, ifadesini “Onu istemediği hiçbir şey yapmaya zorlamadım” şeklinde vermiş ancak eşini aldattı itirafını da yapmıştı.

"Tecavüzcüydü"

Dava ise 2004 yılının eylül ayında davacı kadının mahkemede ifade vermek istememesi nedeniyle düşmüştü. Sonrasında davacının Bryant ile anlaştığı ileri sürülmüş fakat konu ile ilgili bir bilgi paylaşılmamıştı.

Evan Rachel Wood, Kobe Bryant ile ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu olanlar trajik. Kobe’nin ailesi için çok üzgünüm. O bir spor kahramanıydı. Aynı zamanda da tecavüzcüydü. Ve bütün bu gerçekler aynı anda varolabilir” ifadelerini kullandı.

Hesabını kilitledi

Paylaşımı sonrasında Twitter kullanıcıları Wood’a yoğun tepki onu Bryant ve kızının anısına saygısızlık etmekle suçladı.

Kendisine gelen tepkilerin ardından Rachel Wood bir açıklama yaparak, “Bu bir kınama veya kutlama değil. Bu sadece herkesin farklı duyguları olabileceğine ve kavga etmek yerine yas tutmak için herkese yer olduğuna dair bir hatırlatma. Herkesin kaybı var. Lütfen kibar olup herkese saygı gösterelim” dedi.

Wood ayrıca “Kobe Bryant ve Karmaşık Mirasları” adlı bir makaleyi de Twitter hesabından paylaştı.

Tepkilerin dinmeyince Evan Rachel Wood, Twitter hesabını kilitlemek zorunda kaldı.

Yorumlar (0)