Esra Dermancıoğlu olay açıklamalarda bulundu: “Aldatıldım” 

İsmi, Murat Balcı ile aşk iddialarına karışan Esra Dermancıoğlu, eşinin kendisini aldattığını ve “bunun bir sorun olmadığını” söyleyerek herkesi şaşırttı ve gündemden düşmeyecek bir açıklama yaptı. 

MAGAZİN 09.04.2021, 17:05 10.04.2021, 13:54
Esra Dermancıoğlu olay açıklamalarda bulundu: “Aldatıldım” 

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, projeleri kadar aşk hayatı ve sözleriyle de gündemden düşmüyor.

Son olarak adı, Murat Balcı ile aşk iddialarına karışan Dermancıoğlu, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar ile kendisinden çok uzun zaman boyunca bahsettirecek.

“Bir erkeğin beni aldatması problem değil”



“Bir erkeğin beni aldatması problem değil” cümlesi ile sözüne başlayan Dermancıoğlu, aldatmanın bir güdü olduğunu ve bunun mahkemeye taşınmaması gerektiğini belirtti. Aldatmanın yalnızca erkeğe özgü olmadığını, kadının da erkeğin de aldatmasının altında cinsel güdüler yattığını vurguladı.

“Sıkılmış”

Evliliği döneminde eşi tarafından aldatıldığını da söyleyen Dermancıoğlu, “Bir seyahate gidecektik. Arkadaşlarımız gitti ve biz berjerde oturduk. Ben birden, sen beni aldatıyor musun, diye sordum. O da evet dedi. Çok konuştuk ve sonrasında boşandık. O, kızımın babası. Çok şeker biri ve şu anda aramız gayet iyi. Ama o dönemde sıkılmış.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)