Eski Meghan sahalara döndü!

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını açıklamıştı. Kararın Kraliçe II. Elizabeth tarafından onaylanmasının ardından Meghan Markle Kanada'da görüldü.

MAGAZİN 16.01.2020, 10:58
Eski Meghan sahalara döndü!

İngiltere'de Sus Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını duyurmuştu. 

Bunun üzerine Kraliçe II. Elizabeth, söz konusu karara onay verdiğini belirtmişti. Kraliyet çifti, zamanlarını hem Kuzey Amerika'da hem de İngiltere'de geçireceklerini, aynı zamanda ekonomik bağımsızlıklarını kazanmak için çaba göstereceklerini açıklamıştı.

Sus Dükü Prens Harry bir süre daha İngiltere'de kalırken, Düşes Markle'ın Kanada'ya oğulları Archie'nin yanına gittiği ileri sürülmüştü. 

Kraliyet krizinin ardından Markle ilk defa ortaya çıktı.

Markle, Vancouver'da bulunan Downtown Eastside Kadın Merkezi'nde görüntülendi. Kadın sığınma evine ziyaret gerçekleştiren Markle, burada çalışanlarla bir araya geldi. 

Bir sürpriz ziyaret daha...

Genç kızların yaşamlarında şiddet, yoksulluk ve ırkçılığın sonlandırılmasını için mücadele eden Justice for Girls (Kızlar için Adalet) adlı derneğe de giden Markle, destek vermek adına yapılabilecekleri konuştu. 

Prens Harry'nin de İngiltere'de işlerini yoluna koyduktan sonra eşi Meghan ve oğulları Archie'nin yanına Kanada'ya gideceği öngörülüyor. 

Yorumlar (0)