Eski eşten yeni eşe mesaj: "Harikasın!"

Orlando Bloom'un eski eşi olan Miranda Kerr, Katy Perry'nin yaptığı bir paylaşımın altına "Harikasın" şeklinde yorum yazdı. 

MAGAZİN 14.10.2020, 10:45
Eski eşten yeni eşe mesaj: "Harikasın!"

Katy Perry ile Orlando Bloom çiftinin bir kız çocuğu oldu. Ünlü çift, kızlarına Daisy Dove adını koydu.

Dünyaca ünlü şarkıcı, kızını Ağustos ayında kucağına almasının ardından yeniden işinin başına döndü. 35 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, işe geri döndüğünü kaydetti.

Katy Perry, süt sağdığı anlara dair bir fotoğraf paylaşmadığını ifade etti. 

Orlanda Bloom'un eski eşi olan Miranda Kerr, söz konusu paylaşımın altına, Katy Perry'nin harika olduğuna ve onu sevdiğine dair bir yorum yazdı. Bu yorum, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Orlando Bloom ile Miranda Kerr, 3 sene boyunca evli kalmış, 2013 senesinde yolları ayırmıştı. Çiftin, bu evlilikten Flynn adında bir çocuğu olmuştu. Miranda Kerr, daha sonra Evan Spiegel ile dünyaevine girmişti. Avustralyalı mankenin bu evlilikten de Hart ve Myles adlarında iki oğlu olmuştu.

Katy Perry ile Orlando Bloom ise geçen sene nişanlanmış, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evliliği ertelemek zorunda kalmıştı. Katy Perry ise 2010 yılında Russell Brand ile dünyaevine girmiş, iki sene sonra boşanmıştı. 

Yorumlar (0)