'Eski Dünya güzeli'ne nükleer suçlaması!

UNICEF İyi Niyet Elçisi olan Bollywood yıldızı ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra nükleer savaş destekçisi olmakla itham ediliyor.

MAGAZİN 14.08.2019, 08:14
'Eski Dünya güzeli'ne nükleer suçlaması!

Hint oyuncu ve 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisi Priyanka Chopra, ülkesinin Pakistan’la yaşadığı anlaşmazlığın tırmandığı esnada Hindistan silahlı kuvvetlerine destek veren sosyal medya paylaşımı sebebiyle "nükleer savaş destekçisi olmak" ve ikiyüzlü davranmakla suçlandı.

Chopra 26 Şubat’ta yaptığı paylaşımda "Zafer Hindistan’ın" anlamına gelen “Jai Hind” ifadesini kullanmış ve iletisine Hindistan Silahlı Kuvvetleri (#IndianArmedForces) etiketini eklemişti.

Los Angeles’ta cumartesi günü gerçekleştirilen BeautyCon festivali sırasında bir katılımcı, Miss World 2000 kraliçesi Chopra’yı aylar önce paylaştığı o mesaj nedeniyle eleştirdi.

BİR KATILIMCI: "İKİYÜZLÜSÜNÜZ"

Chopra’nın etkinlikte katılımcılardan soru aldığı sırada mikrofona yaklaşan Malik, Bollywood yıldızını bir taraftan UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak görev yaparken diğer taraftan “Pakistan’a karşı nükleer savaşı desteklediği” gerekçesiyle ikiyüzlü olmakla suçladı.

Bir katılımcı "Sizi insanlık hakkında konuşurken dinlemek zor oldu. Komşunuz ve bir Pakistanlı olarak biraz ikiyüzlü olduğunuzu biliyorum" diyerek Priyanka'yı suçladı.
Malik konuşmasının devamında "UNICEF barış elçisisiniz ve Pakistan’a karşı nükleer savaşı destekliyorsunuz. Bu işin bir kazananı olmaz" dedi.

CHOPRA: "BANA SALDIRMA YÖNTEMİNİZ NEDİR?"

Chopra ise buna karşılık "Beni geçmişte ve şimdi seven insanların duygularını incittiysem üzgünüm ama muhtemelen sizin de yapacağınız gibi hepimizin yol alması gereken bir çeşit ortak zemine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sizin şimdi bana saldırma yönteminiz nedir peki? Hepimiz sevgi için buradayız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)