Eski dostlar düşman oldu!

Uzun süredir araları bozuk olan Fatih Ürek ve Demet Akalın arasında sular durulmuyor. Ablasının cenazesine gelmediği için sitem dolu sözler sarf eden Ürek'e Akalın'dan yanıt geldi.

MAGAZİN 04.02.2020, 09:34 04.02.2020, 09:39
Eski dostlar düşman oldu!

Geçtiğimiz gün Fatih Ürek, uzun zamandır küs olduğu Demet Akalın'la ilgili konuştu. Kıbrıs konseri öncesinde açıklamalar yapan Ürek'e, ablasının cenazesine Demet Akalın'ın gelmediği hatırlatılınca,  "Demet'le ne oldu bilmiyorum. Kendi kendine kuruyor ama arkamdan konuşmasın" dedi.

Önceki gün ise Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Ürek, Demet Akalın'ın ablasının cenazesine gelmediğini söyleyerek, "Havaalanında gördüm. Bana cenazeye geleceğini söyledi ama gelmedi. Sonradan fark ettim gelmemiş. Geleceğim dedi gelmedi. Aramadı da. Ne oldu bilmiyorum. Kafasında tilkiler dolaştı yine her zamanki gibi. Ama saçmalıyorsun artık Demet!" ifadelerini kullandı.

Fatih Ürek'in sözleri üzerine, programın Instagram hesabındaki paylaşımın altına yorum yapan Demet Akalın, “Tilki? O senin işindir! Siz ne dost ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz! Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi geliyorum diye! Anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bir söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır kafam rahat!” dedi.

Yorumlar (0)