Eşinden Dries Mertens’e fırça!

Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens'in eşine yaptığı sözlü şaka başına bela oldu.

MAGAZİN 13.07.2019, 16:15
Eşinden Dries Mertens’e fırça!

Sezon öncesi hazırlık kampına gitmeden önce eşine bir şaka yapmak isteyen İtalya Serie A takımlarından Napoli’de forma giyen 32 yaşındaki Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens, yaptığı şaka sonrası kumsalda televizyon yapımcısı olan eşi Kat Kerkhofs’tan azar işitmekten kurtulamadı.

Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens, takımının sezon başı hazırlık kampı öncesi başını kendi elleriyle belaya soktu. Sosyal medya hesabından televizyon yapımcısı olan eşi Kat Kerkhofs’un bir fotoğrafını paylaşan yıldız futbolcu Dries Mertens, yaptığı haylaz yorum sonrası kumsalda azar işitmekten kaçamadı.

Sezon öncesi kampına katılmasına sayılı günler kala Instagram hesabından televizyon yapımcısı olan eşi Kat Kerkhofs’un bir fotoğrafını paylaşan Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens, fotoğrafın üzerine “Bunu özleyeceğim” yazdı. Buraya kadar her şey normaldi. Yalnız fotoğrafı aşağı doğru kaydırınca işin rengi değişti. Dries Mertens'in eşi Kat Kerkhofs’un öfkesinin nedeni de fotoğrafın alt tarafındaki yazılana bakınca anlaşıldı.

Eşi Kat Kerkhofs’un göğüslerinin üzerine “Bu ikisini de...” yazan Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens, eşinin sinirlerini tepesine çıkartmayı başardı. Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens’in yaptığı şakayı pek de normal karşılamayan Kat Kerkhofs, gülmek hatta tebessüm etmek yerine Dries Mertens’i dakikalarca azarladı.

Sahilde tatilin tadını çıkaran Dries Mertens, eşinin fotoğrafı ve yorumu görüp hızla kendisine doğru koşmasıyla yanlış bir şeyler olduğunu anladı. Ancak denizin içinde olan ve kaçacak yeri bulunmayan Dries Mertens, kumsaldaki insanların içinde eşinden yediği fırçaya katlanmak zorunda kaldı. Oldukça hararetli bir şekilde Dries Mertens’in üzerine gittiği gözlenen Kat Kerkhofs’un karşısında yıldız futbolcu, adeta yaramazlık sonrası annesinden fırça yiyen çocuk gibi kaldı.

Yorumlar (0)