Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’in ikinci çocukları dünyaya geldi!

2019 yılında dünya evine giren Eser Yenenler ve eşi Berfu Yıldız Yenenler, ikinci kez anne-baba oldular. Kuzey adındaki oğulları geçen yıl doğan çift, ikinci oğulları Mete’yi de kucaklarına aldılar. Eser Yenenler durumu ‘Evde artık 3 Eser olacak’ diyerek espirili bir şekilde paylaştı.

MAGAZİN 26.03.2021, 17:56 26.03.2021, 17:58
Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’in ikinci çocukları dünyaya geldi!

Şu sıralar ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programını Yılmaz Erdoğan’ın yerine sunan Eser Yenenler, 2019 yılında Miss Turkey 4. güzeli Berfu Yıldız ile evlenmiş ve hayatlarını birleştirmişlerdi. Birkaç ay sonra hamile kalan Berfu Yenenler, 2020’de Eser Yenenler ile ilk oğulları Kuzey’i kucaklarına almışlardı. Ancak birkaç ay önce Berfu Yenenler, yeniden hamile olduğunu öğrenmişti.

Bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaştı

İkinci kez anne-baba olacaklarını öğrenen çift, mutluluktan havaya uçmuştu. İkinci çocuklarının da erkek olduğunu öğrenen ve adını ‘Mete’ olarak koyan çift,  bebeklerini bugün kucaklarına aldılar. Eser yenenler, doğumhaneden tam da doğum sonrasında eşi ve çocuğuyla beraber fotoğraflar çekti. Pandemi sürecinde de hamilelik dönemini bolca sosyal medyada paylaşan çiftten Eser Yenenler, bu anları da hemen sosyal medyada paylaştı.

‘Evde artık 3 Eser olacak’

Sosyal medyada Mete bebeki babası Eser Yenenler’e benzetildi. Yenenler’in de oğlunu kendisine benzettiği ise paylaşımın altındaki nottan anlaşıldı. Yenenler paylaşıma, evde artık üç tane Eser olacağını yazdı. Eser’leri üçe ayıran Yenenler: ‘Orijinal Eser, kıvırcık emmi Eser, küçük emmi Eser’ olarak oğulları ve kendini esprili bir şekilde sıralamış oldu. Berfu Yenenler ve oğlu Mete’nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, bebeğin de 53 santim, 3.715 gram olarak doğduğu belirtildi.
 

Yorumlar (0)