Escobar'ın oğlundan şaşırtan Pucca hamlesi!

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, Pablo Escobar hakkında attığı bir tweet nedeniyle 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Bunun üzerine Escobar'ın oğlundan şaşırtan bir hamle geldi.

MAGAZİN 17.07.2019, 11:26 17.07.2019, 11:29
Escobar'ın oğlundan şaşırtan Pucca hamlesi!

'Pucca' ismiyle tanınan Pınar Karagöz, Pablo Escobar hakkında attığı bir tweet nedeniyle 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme' suçundan 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezası aldı. 

Bunun üzerine Escobar'ın oğlu Juan Pablo Escobar'dan şaşırtan bir hamle geldi. 

Pucca, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Pablo Escobar'ın oğlu Juan Pablo Escobar'ın kendisini takip etmeye başladığını duyurdu.

Ne olmuştu?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme' suçuyla ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda, 'PuCCa Fan Clup' isimli Facebook hesabı kullanıcısı sanık Pınar Karagöz ile 'Buryy Soprano' takma adını kullanan YouTube kullanıcısı sanık Burak Aydoğduoğlu'nun uyuşturucu kullanımını özendirici paylaşımlar yaptıklarının belirlendiği ifade edilmişti.

İddianamede, sanık Karagöz'ün sosyal medya üzerinde 1 milyon 72 bin takipçisinin bulunduğu, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini uyuşturucu madde kullanımı için cesaretlendirdiği ve kullanmaya özendirdiği bildirilmişti. 

Aldığı hapis cezasını sosyal medya hesabından gözyaşları içinde duyuran Karagöz, şunları söylemişti:

"Günaydın arkadaşlar. Az önce 7 sene hapis cezası aldığımı öğrendim. Escobar'la ilgili attığım tweet yüzünden. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 sene ne demek ya? Attığım bir tweet yüzünden. Ben size ne yaptım? Ben ne yapacağım?"


 

Yorumlar (0)