"Erkek olduğumu çocukken anladım"

İşte Benim Stilim yarışmacılarından biri olan ve şu sıralar cinsel yönelimini değiştirmesiyle konuşulan Neslihan Doğrusöz, "Erkek olduğumu çocukken anladım." dedi.

MAGAZİN 30.08.2019, 16:08
"Erkek olduğumu çocukken anladım"

Bir döneme damga vuran moda programlarıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, 2019 yılının başında cinsel yönelimini değiştirdiğini açıklamıştı. Herhangi bir ameliyat olmadığını belirten Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde sakal ektirmişti. 

Doğrusöz, Instagram hesabından yeni sakallı halinin fotoğrafını paylaşırken adını da 'Doruk' olarak değiştirdiğini duyurmuştu.

"Eteklerimin altına bile boxer giyiyordum"

Neslihan Doğrusöz, son olarak da GZone'a verdiği röportajla gündeme geldi. Doğrusöz, verdiği röportajda "Erkek olduğumu çocukken anladım. 5 yaşımda dedemin tıraş takımları ile oynar, yüzüme köpük sürerdim. Ben yarışma dönemimde bile maskülen bir tarza sahiptim biliyorsunuz. Abiyelerimin, eteklerimin altına bile boxer giyiyordum." ifadelerini kullandı.

"Ruhumuz güzel bizim"

2018 Bikini Fitness Şampiyonu olan sevgilisi Büşra Eyen, "Zorlu bir süreçten geçtik. Kötü enerjilerinizi kendinize saklayın. İyi ki hayatıma Doruk girdi. Her anında başucunda olacağım. Ruhumuz güzel bizim." yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)