Erkan Kolçak Köstendil: "Ev kadınlığı çok zor bir meslekmiş"

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, karantina sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Ev kadınlığının ne denli büyük ve zor bir meslek olduğunu öğrendim. Evi temizlemek çok yorucuydu." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 10.05.2020, 09:05
Erkan Kolçak Köstendil: "Ev kadınlığı çok zor bir meslekmiş"

Erkan Kolçak Köstendil, video paylaşım platformu YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. 

Ünlü oyuncu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle uygulanan karantina sürecini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"Evi temizlemek çok yorucuydu"

Köstendil, sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirterek, "Ev kadınlığının ne denli büyük ve zor bir meslek olduğunu öğrendim. Hiç bitmeyen bir iş var. Mutfak önlüğüm, elektrikli süpürgem ve çamaşır sepetimle elimden gelen her şeyi yaptım. Evi temizlemek çok yorucuydu." dedi.

 

"Bebek için hazırlıklarımızı yapıyoruz"

Eşi Cansu Tosun'un yakın zamanda doğum yapacağını kaydeden Köstendil, "Bebek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çocuğa bir şeyler öğretmek üzerine kurulu düzenimiz." ifadelerini kullandı.

"İlk iki kısa filmimiz bitti"

Başarılı oyuncu, 4 kısa film çektiğini aktararak, "İlk iki kısa filmimiz bitti; Su ve Suma. 'Suma' dünya genelinde 18 ödül aldı. 'Su' bizi daha mutlu etti. Çok enteresan ki yarışmaların animasyon dallarında yarıştı, Hindistan ve Türkiye'de ödül aldı. Ama yapım animasyon değildi. Filmi stop motion tekniğiyle çektik." açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)