"Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları, onu takdir edecek!"

Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştiride bulunan kişilerin torunlarının, 200 sene sonra kendisini takdir edeceğini iddia etti.  

MAGAZİN 12.10.2020, 12:10 12.10.2020, 12:16
"Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları, onu takdir edecek!"

Serdar Ortaç, yandaş olduğuna dair iddialara yanıt verdi.

Yandaş sanatçı olmadığını belirten Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini ancak bunun "yandaşlık" olarak nitelendirilemeyeceğini söyledi.

Serdar Ortaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eleştiride bulunan kişilerin torunlarının, 200 sene sonra kendisine hayranlık duyacağını ve takdir edeceğini iddia etti.  

"Türkiye'ye bıraktığı eserlerden dolayı takdir edilecek"

Erdoğan'ın ülkemize bıraktığı eserlerden ve yatırımlardan dolayı bunun gerçekleşeceğini söyleyen Serdar Ortaç, herkesin fikirlerine saygı gösterdiğini, kendisinin de bir görüşü olduğunu ve bunu açık bir şekilde dile getirdiğini kaydetti.

Serdar Ortaç, Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özel ve Erdoğan'ın, Türkiye için çok kritik hamlelerde bulunduğunu belirtti.

"Türk Lirası değer kazandı"

Babasının Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) desteklediğini ve kendisine her zaman saygı gösterdiğini ifade eden Serdar Ortaç, Erdoğan'ın ve AK Parti'nin yaptıklarını beğendiğini, kendi fikirlerine saygı gösterilmesini beklediğini söyledi.

Serdar Ortaç, Türk Lirası'nın (TL) AK Parti döneminde değer kazandığını aktardı. 

"Son model araba alabiliyorlar"

"Ekonominin kötü olduğunu" söyleyen kişilerin son model araba ve cep telefonu aldığını ifade eden Serdar Ortaç, nankörlük edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Serdar Ortaç, Türkiye'den çok daha güç şartlarda ayakta duran ülkelerin bulunduğunu belirterek, Erdoğan'ın Türkiye'ye çok değerli yatırımlar yaptığını söyledi.

"Kendi SİHA'mızı üretiyoruz"

İnsanların her zaman olumsuz şeylere odaklandığını ileri süren Serdar Ortaç, Türkiye'nin silahlı insansız hava aracı (SİHA) ürettiğine dikkat çekerek, savunma sanayide gelinen durumu takdirle karşıladığını belirtti. 

"Müslümanlardan nefret ediyorlar"

Serdar Ortaç, Ayasofya'nın ibadete açılmasını "çok doğru bir hamle" olarak değerlendirdi. 

Yunanistan'ın tepkisini hiçbir şekilde anlayamadığını kaydeden Serdar Ortaç, bazı Yunanların Müslümanlara karşı nefret beslediğini söyledi.

Yorumlar (0)