Erdem Baş'ın ABD’deki yeni işi belli oldu!

Oyuncu Erdem Baş, geride bıraktığımız haftalarda ABD’ye gideceğini ve artık orada yaşayacağını açıklamıştı. Başarılı oyuncunun orada mesleğine devam edip etmeyeceği ise merak konusuydu. Erdem Baş, bugün konuyla ilgili açıklama yaptı ve ABD’deki işini açıkladı.

MAGAZİN 27.05.2022, 15:47 29.05.2022, 09:20
Erdem Baş'ın ABD’deki yeni işi belli oldu!

Televizyon dizilerinde ve tiyatro sahnesinde sıkça karşılaştığımız simalardan biri olan başarılı oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz günlerde ABD’ye yerleşeceğini ve ailesi ile birlikte artık orada yaşayacaklarını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından ABD’deki yeni yaşamından fotoğraflar paylaşan Erdem Baş, oradaki yeni işini de açıkladı.

Oyunculuğa ABD’de devam

Erdem Baş, ABD’de kurduğu yeni yaşamına dair İnstagram ve YouTube’de sürekli içerikler paylaşıyor. Sevilen oyuncu ABD’ye gider gitmez yeni işi için çalışmalara da başladı. Baş, ABD’de oyunculuk haricinde başka bir yapmayacağını, mesleğine artık orada devam edeceğini söyledi.

Erdem Baş, ABD’de eğitim de verecek

Türk vatandaşların yoğun olarak yaşadığı ABD’nin New Jersey bölgesinde, arkadaşları ile beraber şirket kuran Erdem Baş, orada tiyatro gösterilerine bile başladı. Sosyal medyadaki hesabından yeni yaşamını ve işini anlatan oyuncu, "ABD'de Türk vatandaşlara yönelik tiyatro yapacağız. Burada şehir şehir gezip oyunlarımızı sergileyeceğiz. Ayrıca burada yaşayan Türk vatandaşlarının çocukları için de özel oyunculuk eğitimi dersleri vereceğiz" dedi.

Kızının göbek bağını ABD’deki üniversitenin bahçesine gömdü

ABD’ye gitmeden önce ilk çocuğunu kucağına alan ünlü oyuncunun bir kız bebeği dünyaya gelmişti. Oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda yeni doğan kızının göbek bağını New Jersey’ deki Princeton University’nin bahçesine gömdüğünü ‘‘Kızımın göbek bağını Princeton University’nin bahçesine gömdüm. Burada okuyup profesör olur inşallah’’ notuyla paylaştı.

Yorumlar (0)