Enis Arıkan, Hazal Kaya ile yıllara dayanan dostluğunu anlattı

Youtube’da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programı yeni sezona ünlü oyuncu Enis Arıkan’ı konuk ederek müthiş bir başlangıç yaptı. Programda 38 yaşındaki Arıkan izleyenleri kahkahaya boğan sohbeti ile büyük beğeni topladı. Özellikle meslektaşı Hazal Kaya ile ilgili anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

MAGAZİN 24.09.2021, 10:55 24.09.2021, 17:05
Enis Arıkan, Hazal Kaya ile yıllara dayanan dostluğunu anlattı

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Burcu Biricik’in başrolde olduğu ‘Camdaki Kız’ dizisindeki ‘Muzaffer Koroğlu’ karakteri ile evlerimize konuk olan oyuncu ve sunucu Enis Arıkan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının bu sezondaki ilk konuğu oldu. Oyuncu bu yıl çekilen ve başrolü paylaştığı, 'Benden Ne Olur?' filmindeki rol arkadaşı Hazal Kaya ile olan anılarını izleyenlerle paylaştı. Oyuncu, yıllar önce oynadıkları ‘Genco’ isimli dizide annesinin Hazal’ı kendisine emanet ettiğini söyledi.

Sosyal medya fenomeni Aslı T. Kızmaz'ın romanında uyarlanarak beyazperdeye aktarılan ve Sertab Bal adındaki deli dolu bir kadının maceralarını konu alan ‘Benden Ne Olur’, filmi için heyecanını saklayamayan oyuncu, tanıdığı kişilerle birlikte aynı projede çalışmanın kendisini çok rahat ettirdiğinden de bahsetti.

“Henüz lisedeydik”

Arıkan, programda Hazal ile oynarken performansı ile ilgili herhangi bir tereddüt yaşamadığını ve asla gerilmediğini aktardı.


Hazal Kaya ile oynadığı ilk yapım olan ‘Genco’ dizisinden de bahseden Enis Arıkan, "Çok eskiden bu dizide birlikte oynamıştık. Daha o zamanlar lisede öğrenim gören Hazal’ın annesi onu çekimlerde bana emanet ederdi" açıklamasını yaptı. Oyuncu, sonradan yakın arkadaşı olan Hazal Kaya için "Sete üstünde lise üniforması ile gelirdi. Formasını çıkarıp çekime girerdi. Çok bebekti ama Kahtalı Mıçe gibi de dolanırdı sürekli Taksim’de. Onunla aynı sette olmak benim için her zaman çok eğlenceliydi” şeklinde duygularını anlattı.

İki oyuncu 2007-2008 sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Genco' dizisinde birlikte oynamıştı. Kaya dizide 'Özge' rolüne hayat verirken; Enis Arıkan da 'Cüneyt' karakterini canlandırmıştı.

Yorumlar (0)