Ender karakteri, Yasak Elma’dan ayrılıyor mu? Şevval Sam'dan ilk açıklama geldi!

Yasak Elma dizisinde 5 sezondur Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın diziden ayrılacağı öne sürüldü. Şevval Sam, Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? 

MAGAZİN 06.06.2022, 17:04 07.06.2022, 17:25
Ender karakteri, Yasak Elma’dan ayrılıyor mu? Şevval Sam'dan ilk açıklama geldi!

Önümüzdeki haftalarda sezon finaline hazırlanan Yasak Elma dizisi, ayrılık iddiaları ile yeniden gündeme oturdu.

Şevval Sam, Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?

Berk Oktay'dan sonra dizinin başrol oyuncularından biri olan Şevval Sam'ın da diziden ayrılacağı öne sürüldü. Şevval Sam, Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu? Ender rolü, Yasak Elma'ya veda mı ediyor? Konuyla ilgili açıklama geldi...

5 sezondur ekranların sevilen dizilerinden olan Yasak Elma'da Berk Oktay'ın vedasının kesinleşmesinden sonra bugün de Şevval Sam'ın projeden ayrılacağı iddiası ortaya atıldı.

İddiaya göre dizide Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, dizi kadrosundan ayrılıyor. 5 senedir Yasak Elma'nın kadrosunda oynadığı için müzik kariyerini aksattığını düşünen Sam, diziden ayrılmaya karar verdi. Öte yandan Şevval Sam'ın, içine sinen, uygun bir proje çıkana kadar sahnelere devam edeceği de bildirildi.

Şevval Sam’dan açıklama

İstanbullu hayranlarıyla bir araya gelen Şevval Sam, Karadeniz şarkılarını okudu. Konser öncesi magazincilerin sorularını cevaplayan Şevval Sam, dizi ile ilgili konuştu. Sam, "Benim için bu hafta setin son haftası... Bir ara dinlenmeye ihtiyacım var." ifadeleri ile ayrılığı doğruladı.

Yorumlar (0)