Emre Aşık için kiralık katil mi tuttu?

Yağmur Sarnıç'ın, boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık ile avukatını öldürmesi için kiralık katil tuttuğu ileri sürüldü.

MAGAZİN 25.06.2020, 10:46 25.06.2020, 10:53
Emre Aşık için kiralık katil mi tuttu?

Yağmur Sarnıç ile Emre Aşık'ın boşanması davası devam ediyor. Yaşadıkları olaylarla sık sık gündeme gelen çift hakkında ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. 

Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Aşık ile avukatını öldürtmek amacıyla kiralık katil bulduğu iddia edildi. 

Yağmur Sarnıç, birkaç ay önce Düzce'de gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında cezaevi firarisi Erdi Sungur'la birlikte polis ekipleri tarafından yakalanmış, bulundukları otomobilde iki silah ele geçirilmişti. 

Yürütülen soruşturma dâhilinde Erdi Sungur'u saklayan İ.Y.'nin gözaltına alındığı öğrenildi. Yağmur Sarnıç'ın Erdi Sungu ile birlikte eski futbolcuyu öldürtmeyi düşündüğü ileri sürüldü. 

Kahvaltı sırasında Yağmur Sarnıç ile Erdi Sungur'un Emre Aşık'ı öldürtmek amacıyla plan kurduklarını ve eski futbolcunun parasını almak istediklerini söylediklerini anlatan İ.Y. çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdi Sungur'un, Emre Aşık'ı öldürmesi durumunda Yağmur Sarnıç'a para kalacağını ve kendisine de 10 milyon TL vereceğini söylediğini aktaran İ.Y. ayrıca Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasında olduğu eşini nereye gömeceğine kadar planladığını da söyledi.  

Emre Aşık'ın avukatı, söz konusu iddiaları Erdi Sungur'un kabul ettiğini kaydederek, cinayet planını Yağmur Sarnıç'la beraber yapan Erdi Sungur'un tutuklu olduğunu ifade etti.

Avukat, Erdi Sungur'un "Emre Aşık'ı öldürmeyi ve meseleyi tamamen çözmeyi hedeflediklerini" itiraf ettiğini anlattı. 

Yağmur Sarnıç ise iddiaları kabul etmeyerek, Emre Aşık ile yanında çalışan dadının çocuklarını dövdüğünü kaydetti.

Yorumlar (0)