Emre Altuğ’dan, aşk iddialarına yanıt geldi!

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Çağla Şikel’den boşandıktan sonra uzun süre kimseyle birliktelik yaşamamıştı. Belli bir zamandır Burcu Çağrı ile hakkında çıkan aşk yaşadığı iddialarına da, net bir cevap verdi.

MAGAZİN 09.01.2021, 10:31 10.01.2021, 09:21
Emre Altuğ’dan, aşk iddialarına yanıt geldi!

Şu sıra dijital platformda yayınlanan yeni ‘Sihirli Annem’ dizisinde Sadık rolünü oynayan başarılı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, çocuklarının annesi manken Çağla Şikel ile boşandıktan sonra kalbine kimseyi almamıştı. Altuğ hakkında uzun zamandır, 1998 güzellik yarışması üçüncüsü olan Burcu Çağrı ile aşk yaşadığı iddiaları konuşuluyordu.

Geçtiğimiz günlerde Altuğ, otomobiliyle Ortaköy’de sahil yolunda kaza yapmıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altuğ, her hangi bir yaralanma olmadığını belirtmiş ve merak edip geçmiş olsun dileğinde bulunanlara da teşekkür etmişti.

Çağrı, paylaşımına Altuğ’u etiketledi

İddiaya ise, Burcu Çağrı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım neden oldu. Çağrı paylaşımında, Serdar Ortaç'ın 2002 yılında çıkardığı 'Çakra' albümünden 'Adam Gibi' şarkısının sözlerini paylaştı. Gönderiye ayrıca Emre Altuğ’u da etiketledi.

Yaşananların ardından aralarında çıkan aşk iddialarına Emre Altuğ’dan cevap geldi.  Paylaşımın ardından Altuğ, yaptığı açıklamada: "O işlere hiç girmiyorum. Birliktelik de yok" sözlerini sarf etti. Böylece herhangi bir aşkın yaşanmadığı belli oldu. 

Yorumlar (0)