Eminem, peşine takılan ajanlara rap yaptırdı!

Gizli Servis, rapçi Eminem'in peşinde! Amerikalı ünlü rapçi Eminem'in 'endişeli bir vatandaş'ın ihbarı üzerine ABD Gizli Servisi tarafından geçtiğimiz aylarda incelendiği ortaya çıktı.

MAGAZİN 25.10.2019, 11:02
Eminem, peşine takılan ajanlara rap yaptırdı!

Rolling Stone'da yer alan habere göre dünyaca ünlü Amerikarapçi Eminem, 2017 senesindeki albümündeki 'Framed' adlı şarkısında ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Başkanı Donald Trump ve kızı Ivanka Trump hakkındaki sözleri sebebiyle ABD Gizli Servisi tarafından sorgulandı.

2018 yılında gerçekleştiği belirtilen olayda Amerikan Gizli Servisi, dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Eminem'in şarkısındaki sözleri 'uygunsuz ve tehdit edici' buldu.

Amerikalı rapçi Eminem'in 2017 senesindeki röportajlarında da "Donald Trump benim tepemin tasını attırıyor" ve benzeri sözlerinin de "endişe verici" olduğu kaydedildi.

Fakat iddialara göre dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Eminem bu görüşmeyi ciddiye almamış.

Eminem, ajanlara rap yaptırdı

İddialara göre görüşme sırasında Amerikan Gizli Servis ajanları dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Eminem'in şarkılarının sözlerini yüksek sesle okumaya başladı ve ünlü şarkıcı onlara eşlik ederek bir anda rap yapmaya başladılar.

Amerikan Gizli Servis ise iddialarla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Yorumlar (0)