Emina Jahovic: 30 kez dadı değiştirdim!

İki sene önce Mustafa Sandal ile yolları ayıran Emina Jahovic, çocukları için 30 kez dadı değiştirdiği ifade etti. 

MAGAZİN 11.11.2020, 11:57
Emina Jahovic: 30 kez dadı değiştirdim!

Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2008 yılında Mustafa Sandal ile dünyaevine girmişti. Ünlü çift, 2018 yılında ise boşanmıştı. 

38 yaşındaki Jahovic, çocuklarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ülkesinde bir televizyon programına konuk olarak katılan Jahovic, çocukları için 30 kez dadı değiştirmek zorunda kaldığını söyledi. 

Oğulları Yavuz ve Yaman için her zaman iyi şeyler yapmaya çalıştığına dikkat çeken Jahovic, hiç kimseye güven duymadığını, bu nedenle 1,5 senede 30 kez dadı değiştirdiğini ifade etti.

Jahovic, hiç kimseyi sevemediğini belirterek, Bulgar bir hemşire ile çalıştığını ve söz konusu hemşire nedeniyle çocuğunu istediği zaman kucağına alamadığını aktardı. 

"İşine son verdim"

Bulgar hemşirenin "Çocuk uyuyor, kucağına alamazsın." diye kendisine karşı çıktığını, bunun üzerine kadının işine son verdiğini ifade eden Jahovic, daha sonra çalıştırdığı dadının ise muhteşem birisi olduğunu ve oğluna büyük bir disiplin kazandırdığını söyledi. 

"Bir çocuk daha istiyorum"

Jahovic, üçüncü çocuğa da sahip olmayı istediğini belirterek, iki erkek çocuğunun olduğunu, bu nedenle bir kız çocuk dünyaya getirmeyi hayal ettiğini anlattı.  

Yorumlar (0)