Elvis Presley'nin 59 yıllık rekorunu Justin Bieber kırdı!

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber, 7 albümü de ilk sıraya yerleşen en genç şarkıcı oldu. Müzik albümleri listesinde 7 kere ilk sıraya yerleşen Bieber, efsanevi sanatçı Elvis Presley'nin rekorunu kırmış oldu.

MAGAZİN 27.02.2020, 09:54 27.02.2020, 10:02
Elvis Presley'nin 59 yıllık rekorunu Justin Bieber kırdı!

ABD müzik albümleri listesinde 7 kez ilk sırada yer alan en genç şarkıcı olan Justin Bieber, Elvis Presley'nin rekorunu kırdı.

Changes albümüyle de ilk sırada yer alan Bieber, 1961'de yedinci albümü olan Blue Hawaii ile ilk sıraya çıkıp rekora imza atan Elvis Presley'i geçmiş oldu.

Bieber ilk kez My World adlı albümüyle zirvenin sahibi olmuştu. Genç şarkıcının daha sonra çıkardığı 4 stüdyo albümü ve akustik remixlerden oluşan 3 albümünün 2'si de ADB listelerinde ilk sıraya yerleşmişti.

25 yaşındaki şarkıcı bu hafta da ABD'nin R&B ve country listelerinde ilk sırada yer aldı.

Bieber son olarak Billie Eilish'e verdiği destekle gündeme gelmişti. Yeni James Bond filmi için No Time To Die şarkısını seslendiren Billie Eilish, sosyal medyadaki olumsuz yorumların kendisini etkilediğini açıklamış, bu gelişmelerin ardından Justin Bieber, Eilish'e destek olarak,  "Benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum. Onu rahat bırakın" demişti.
 

Yorumlar (0)