Eltilerin Savaşı'na ünlü akını!

Başrollerinde Gupse Özay, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ'un bulunduğu "Eltilerin Savaşı" filminin galası geçtiğimiz akşam Zorlu PSM' de gerçekleşti.

MAGAZİN 01.02.2020, 12:07
Eltilerin Savaşı'na ünlü akını!

Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen galaya ünlü isimler akın etti.  Zorlu PSM'de gerçekleşen galaya filmde yer alan oyuncuların yanı sıra, Barış Arduç, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Hasibe Eren, İbrahim Büyükak, Gökçe Bahadır, İrem Sak, İdil-Mert Fırat, Bartu Küçükçağlayan, Caner Özyurtlu, Öykü Karayel-Can Bonomo ve Sarp Apak gibi isimler de katıldı.

"Sıcak bir aile komedisi"
Film gösteriminden önce ekip arkadaşlarıyla birlikte sahneye çıkan Gupse Özay, “Eski Yeşilçam filmlerinin tadını alacağınızı düşündüğümüz, sıcak bir aile komedisi yaptık” ifadelerini kullandı.

"Kadınlar mutlu ve özgür olursa gelecek güzelleşir"
Filmin yapımcısı Muzaffer Yıldırım, kadın hikâyelerinin sinema için öneminden bahsederek, “Harun Tekin’in geçen gün söylediği çok güzel bir cümle vardı: ‘Eğer kadınlar mutlu ve özgür olursa gelecek de o kadar güzelleşecek, mutsuz ve özgür olmayan kadınların olduğu her yer de tam tersi olacak.’ Bu gece mutlu ve özgür kadınların hikâyelerini dinlediğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.

"Gupse'nin en iyi filmi"
Sevgilisi Gupse Özay'a övgüler yağdıran Barış Arduç, “En az Gupse kadar heyecanlıyım. Biraz iddialı olacak ama bence en iyi filmi bu. Beraber rol aldığımız ‘Deliha’dan bile daha iyi. Eltidir, görümcedir hiç anlamam ama Gupse iyi anlar. Gupse oyunculuk, senaristlik ve yönetmenliği de çok iyi yapıyor.” şeklinde konuştu.

"İnsan akrabasını seçemiyor"
Yakın arkadaşı Gupse Özay'ı yalnız bırakmayan İrem Sak ise, “Gupse’yi gerçekten kuzenim gibi görüyorum. O yüzden bu geceye özendim. Kendisini çok seviyorum. Ben çoğu akrabamla görüşmüyorum. Kan bağı işi çok zor. İnsan akrabasını seçemiyor” diye konuştu.

" Hazer Amani Şekerpare gibi bir adam"
Eltilerin Savaşı filminin galasına katılan şef Danilo Zanna, galada da sempatik tavırlarıyla göz doldurdu. Sıla'nın Hazer Amani'yle evlendikten sonra Demet Akalın'ı takipten çıkarması üzerine Akalın'ın  “Ben şef Danilo’yu paylaştım, belki eşi ona kızmıştır" yorumunun sorulması üzerine Zanna,  “Hazer Abi’yi daha önceden tanımıyordum. Bir şehri ziyaretimde tanıştım. Şekerpare gibi bir adam. Sıla’nın da büyük hayranıyız. Bu konuyu tam bilmiyorum. Ben hepsini seviyorum. Kötü bir şey yok abiler.” yanıtını verdi.

Can Bonomo- Öykü Karayel

Ezgi Mola- Mustafa Aksakallı

Sarp Apak- Bengisu Apak

Hasibe Eren- Derya Karadaş

Bartu Küçükçağlayan- Caner Özyurtlu- Sarp Apak
 

Yorumlar (0)