Elon Musk: 'Evim yok' dedi, Haluk Levent ti'ye aldı

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, verdiği bir röportajda evi olmadığını hatta arkadaşlarının evlerindeki boş odalarda kaldığını söyledi. Elon Musk’ın bu açıklamasına sosyal medyadan yanıt veren Haluk Levent, Musk’ı ti’ye aldı.

MAGAZİN 18.04.2022, 18:02
Elon Musk: 'Evim yok' dedi, Haluk Levent ti'ye aldı

Tesla ile SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk, dünyanın en zengin kişisi olmasına rağmen arada ilginç açıklamalar yapıyor.

Tutumlu karekteri ile bilenen Elon Musk, TED konferans başkanı Chris Anderson’a verdiği röportajda dikkatleri çekmeyi başardı.

"Evim yok, arkadaşlarımın boş odlarında kalıyorum"

Röportajda özel yaşamına da değinen Musk, kendisine ait herhangi bir evinin olmadığını söyledi. Musk, "Arkadaşlarımın kullanmadıkları boş odalarında kalıyorum." dedi.

"Tek istisnam uçak"

Zamandan tasarruf edebilmek için uçak kullandığını söyleyen Musk, "Kişisel tüketime senede milyarlarca dolar harcasaydım elbette bu durum çok sorun olurdu. Ama benim bu şekilde bir durum yok. Benim tek istisnam var o da uçak" dedi.

Tercihleri arasında tatil yapmanın da olmadığını söyleyen Musk, kişisel ihtiyaçları için fazla harcama yapmadığını söyledi.

Haluk Levent Musk’a yardım istedi: Haydi Ahbap, ev bulalım

Elon Musk'ın bu açıklamaları sosyal medyada hızlı şekilde gündem olurken, AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de konuyla ilgili esprili şekilde paylaşım yaptı.

Sanatçı kişiliğinin yanında sosyal yardımları ile de bilenen Levent, Elon Musk'ın açıklamasına ilişkin bir haberi alıntıladı ve "Haydi Ahbap! Arkadaşımız Elon Musk’a ev bulalım" dedi

Yorumlar (0)