Elçin Sangu'ya büyük şok: Faiziyle ödeyecek

Ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun, eski menajerinin ‘haksız olduğu halde sözleşmeyi feshettiği’ iddiasıyla yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, menajer Başar Okay’ı haklı buldu ve Elçin Sangu’nun 100 bin dolar tutarında cezai koşul parası ile 2.378.000 TL maddi tazminatı 6 senelik faiziyle beraber ödemesine hükmetti.

MAGAZİN 13.01.2022, 21:06 14.01.2022, 17:40
Elçin Sangu'ya büyük şok: Faiziyle ödeyecek

Okay’ın Sangu’ya açtığı davada karar açıklandı. İstanbul 14'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki duruşmada taraf avukatları ile davalı Elçin Sangu da hazır bulundu.

"Müvekkilim onu keşfetti"

Başay Okay’ın avukatı, ‘’Müvekkilim, Sangu’yu keşfettikten sonra İzmir’den İstanbul’a getirmiştir. Oyuncu koçluğundan diksiyon eğitimine kadar her şeyiyle ilgilenmiş, dizilerde oynamasını sağlamıştır. Fakat davalı sözleşmeyi feshetmiş, yeni bir menajerle sözleşme yapmıştır." dedi. 

"Ayrılmayı kendisi istedi"

Sangu ise "Okay beni çağırdı. 'Sana yetemiyorum.' dedi ve menajerlikten ayrılmayı talep etti. Ağlayarak ayrıldık. Ertesi gün benden 100 bin lira istedi. Menajer Gaye Sökmen'e beni götüren de Okay'dır. Reklamlarda oynamamda hiçbir katkısı yoktur." diye konuştu. 

"İtirazda bulunacağız"

Mahkeme, davalı Sangu’nun 100 bin dolar cezai koşul ile 2.378.000 TL maddi tazminatı 6 senelik faiziyle beraber Okay’a ödemesi yönünde karar verdi. Kararın ardından konuşan Sangu, ‘’İtirazda bulunacağız." dedi. 

Yorumlar (0)